menu


Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

141: ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ ΒΑΪΚΆΛΗ-ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ, ΉΛΙΟΣ, ΒΑΝ ΆΛΕΝ-ΜΑΓΝΗΤΊΤΗΣ, ΝΤΕΖΑΒΟΎ, ΠΑΡΆΛΛΗΛΟΙ

 Η εμβάθυνση στο θέμα της Ατλαντίδας δεν περιλαμβάνει μόνο την ανασκόπηση μύθων και θρύλων, έχουμε αρχαιολογικά κατάλοιπα διάσπαρτα σε όλο τον πλανήτη, επίσης κάτω από τις λίμνες και κάτω από την Ανταρκτική, αν και πολλές φορές θέλουν να κρύψουν τα στοιχεία για να μας κρατήσουν σε άγνοια. Η ανάπτυξή τους και κυρίως η εξαφάνισή τους, αφορούν γεγονότα πλανητικού και κοσμικού μεγέθους. Το ηλιακό μας σύστημα ταξιδεύει μέσα στο σύμπαν, όπου οι επιστήμονες εντοπίζουν απρόβλεπτα φαινόμενα, φωτεινότητα στους πλανήτες και στην ηλιόσφαιρα, αποδυνάμωση της ζώνης Βαν Άλεν... Το άθροισμα πολλών γεγονότων θα μπορούσε να οδηγήσει στο απρόβλεπτο τέλος ενός πολιτισμού, όπως συνέβη με την Ατλαντίδα.

Άλλα φαινόμενα, όπως η ανακάλυψη γιγάντιων διαστημοπλοίων κοντά στον Ήλιο ή στον ΔΔΣ, μας οδηγούν να συνειδητοποιήσουμε ότι η NASA έχει δύο πρόσωπα, ένα επίσημο και ένα μυστικό, αλλά όχι μόνο αυτό, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο Ήλιος μας θα μπορούσε να είναι μια Stargate και ότι υπάρχει μια μαγνητική σήραγγα που συνδέει τον Ήλιο με τους πλανήτες.

Και τι μπορούμε να πούμε για τα ταξίδια στο χρόνο, το ντεζαβού, τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις χωρίς ίχνη ή την τηλεμεταφορά, το ταξίδι στο χρόνο;

Η επιστήμη σήμερα αρχίζει να αποκαλύπτει νέα σενάρια που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για την πραγματικότητά μας, όχι μόνο για το παρελθόν, αλλά και για ένα διαφορετικό παρόν και ένα πιθανό μέλλον: επαφή με άλλους πολιτισμούς, ταξίδια στο χρόνο, παράλληλα σύμπαντα ή διαστρικά ταξίδια.