menu


Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

138: ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ ΜΎΘΟΙ ΉΛΙΟ-ΠΑΓΕΤΏΝΑΣ, ΗΛΙΑΚΉ ΜΙΚΡΟΝΌΒΑ, ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΠΡΟΓΟΝΙΚΆ ΌΠΛΑ, DNA

 Η Ατλαντίδα πέτυχε έναν υψηλό βαθμό ανάπτυξης πολύ πέρα από τον σημερινό μας πολιτισμό, αλλά εξαφανίστηκε από προσώπου γης, με τη μνήμη της να παραμένει στους μύθους και τους θρύλους των λαών που αναφέρονται σε καταστροφές που προκάλεσαν τον Μεγάλο Κατακλυσμό, τεράστιες ηλιακές καταιγίδες που άλλαξαν το κλίμα και προκάλεσαν το τέλος της τελευταίας εποχής των παγετώνων πριν από 9.200 χρόνια.

Κατείχαν αφάνταστα όπλα καταστροφής ικανά να αφανίσουν μεγάλους πληθυσμούς, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε μεγάλους πολέμους μεταξύ φωτός και σκότους στην τελευταία εποχή τους. Υπήρχαν μόνο λίγοι επιζώντες που αποτέλεσαν τη βάση για τη δημιουργία μιας νέας φυλής.

Όλα επαναλαμβάνονται για άλλη μια φορά. Η φυλή μας βρίσκεται σε μια τελική κατάσταση και πάλι δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας: να συνεχίσουμε με την ανοησία να θέλουμε να παίξουμε το Θεό με τη ζωή, τη γενετική, τις μεταλλάξεις... ή να αυξήσουμε τη συχνότητά μας και να ανακτήσουμε την ακεραιότητα του DNA μας που τροποποιήθηκε πριν από χιλιετίες, να ενεργοποιήσουμε τους αρχικούς 12 έλικες του και να καταλάβουμε ξανά την θέση που μας αντιστοιχεί από καταγωγή, απελευθερώνοντάς μας από κάθε είδους σκλαβιά και περιορισμούς.

Τώρα ή ποτέ, η απόφαση είναι στο χέρι μας, είτε θα προχωρήσουμε σε ριζικό μετασχηματισμό είτε θα πέσουμε θύματα μιας νέας ηλιακής έκλαμψης ή μιας ηλιακής λάμψης που θα εξαλείψει την τεχνολογία μας και θα χαθούμε μέχρι να πέσουμε σε πλήρη υπεξέλιξη.