menu


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 31: ΟΎΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΆΙΕΝ, ΚΡΊΣΗ ΕΥΡΏΠΗ, ΕΜΒΌΛΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΆ, ΝΑΖΊ-GRATE RESE

 Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Σπούδασε στο London School of Economics, της Φαβιανής Εταιρείας, ενός υπερελιτίστικου κύκλου με ευγονικές ιδέες, η φιλοσοφία του οποίου βρίσκεται πίσω από τις ισχυρές οικονομικές δυνάμεις που θέλουν να οδηγήσουν σε μια μόνο παγκόσμια κυβέρνηση με έναν υποταγμένο λαό που θα ελέγχεται από μικροτσίπ, υπηρέτες μιας ιεραρχίας πλουσίων και ισχυρών που θα κυβερνούν τον πλανήτη. Είναι δική τους η ιδέα της "Νέας Παγκόσμιας Τάξης ".

Η σημερινή της θέση είναι μια θέση επιβεβλημένη στους Ευρωπαίους πολίτες: κανείς δεν την ψήφισε και δεν ήταν στις εκλογικές λίστες κανενός κόμματος, σήμερα κατηγορείται για διαφθορά στη διαχείριση του Covid-19, υποστηρίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το πράσινο πάσο, τους μαζικούς εγκλεισμούς... που σήμαινε τον περιορισμό των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών, και υποστηρίζει τον αχρείαστο και επιβλαβή εμβολιασμό αθώων παιδιών.

Και για την υποστήριξη της Ουκρανίας στον πόλεμο με τη Ρωσία, και την υπέρογκη αύξηση των τιμών της ενέργειας και του πληθωρισμού, με την επακόλουθη απώλεια θέσεων εργασίας και την επερχόμενη οικονομική ύφεση, που βυθίζει την οικονομία της Ευρώπης. Η διαρροή των μυστικών συνομιλιών της με πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες την έφερε επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και οδήγησε στην έναρξη έρευνας από την εισαγγελία της ΕΕ.