menu


Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

AΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 54: ΨΕΎΤΙΚΟ ΕΜΒΌΛΙΟ MRNA ΚΑΡΚΊΝΟΥ , ΤΟΎΡΜΠΟ ΚΑΡΚΊΝΟΣ, ΜΠΙΛ ΓΚΈΙΤΣ, ΚΆΡΟΛΟΣ Γ

 Σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ βίντεο Αλκυόν Πλειάδες Έκτακτο 54, θέλουμε να προειδοποιήσουμε για έναν νέο κίνδυνο με τον οποίο θέλουν να μας εξαπατήσουν, και πρόκειται για ένα νέο υποτιθέμενο θαυματουργό εμβόλιο για τη θεραπεία του καρκίνου, που σύντομα οι φαρμακευτικές εταιρείες πρόκειται να κυκλοφορήσουν, φυσικά, εμβόλιο mRNA, με δυνατότητα να προκαλέσουν το ίδιο πράγμα που θέλουν να μας πείσουν ότι θεραπεύει.

Επί του παρόντος, γιατροί, ερευνητές και ογκολόγοι αναφέρουν μια ανησυχητική αύξηση των "τούρμπο καρκίνων ", δηλαδή καρκίνων απίστευτα ταχείας έναρξης και ανάπτυξης, επιθετικών, που δεν ανταποκρίνονται στη χημειοθεραπεία και ότι όταν το άτομο συνειδητοποιήσει ότι τον έχει, σε λίγες μέρες ή εβδομάδες το άτομο πεθαίνει και αυτό συμβαίνει ακριβώς σε άτομα που έχουν κάνει μία ή περισσότερες ενέσεις Covid-19. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί πολύ καλά ως μέρος της ατζέντας της ελίτ για την μείωση του πληθυσμού, και για αυτό να χρησιμοποιήσει τα νέα εμβόλια που ο ψυχοπαθής και παιδόφιλος Μπιλ Γκέιτς, μαζί με τις διεφθαρμένες φαρμακευτικές εταιρείες, θέλει να επιβάλει υποχρεωτικά στον παγκόσμιο πληθυσμό, με τη δικαιολογία της πρόληψης μιας νέας πανδημίας.

Οι τούρμπο καρκίνοι εμφανίζονται σε νέους, παιδιά και ενήλικες χωρίς οικογενειακό ιστορικό καρκίνου. Και αυτό που καταγγέλλουν ερευνητές, επιστήμονες, ακτιβιστές είναι ότι υπάρχει άμεση σχέση αυτού του τύπου καρκίνου με τα εμβόλια Covid, τα οποία προκαλούν τόσους θανάτους. Όσο περισσότερες ενέσεις mRNA πραγματοποιούνται, τόσο μεγαλύτερη είναι η βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα και τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να πάσχετε από τούρμπο καρκίνο.