menu


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

126: ΚΟΊΛΗ ΓΗ, ΆΝΟΙΓΜΑ ΠΌΛΩΝ, ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉΣ, ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ HIGHJUMP, ΑΓΚΆΡΘΙ

 Η θεωρία ότι η Γη είναι κοίλη, ότι μπορεί κανείς να εισέλθει σε αυτήν μέσω του βόρειου και του νότιου πόλου και ότι μέσα σε αυτήν ευδοκιμούν μυστικοί πολιτισμοί, αποτελεί μέρος των πεποιθήσεων πολλών λαών από αμνημονεύτων χρόνων.

Υπάρχουν επίσης πολλές αποστολές κατά τη διάρκεια της ιστορίας, όπως ο Αμερικανός ναύαρχος Ρίτσαρντ Μπέρντ και άλλοι ατρόμητοι εξερευνητές που ταξίδεψαν στους βόρειο και νότιο πόλους για να βρουν εκπληκτικά τοπία, πολικές οάσεις με σχεδόν υποτροπικές θερμοκρασίες, ζεστά ποτάμια, απέραντα δάση και πολλά άλλα φυσικά φαινόμενα, και όλοι μίλησαν για την Κοίλη Γη, συμπεριλαμβανομένης της Επιχείρησης Highjump, η οποία υποτίθεται ότι ήταν μια επιστημονική αποστολή στην Ανταρκτική. Ποιο ήταν όμως το πραγματικό κίνητρο πίσω από αυτή τη μυστική επιχείρηση; Ακόμη και μεγάλοι αστρονόμοι και μαθηματικοί υποστήριξαν τη θεωρία της Κοίλης Γης, όπως οι επιστήμονες Όιλερ ή Έντμουντ Χάλεϋ, και πολλοί συγγραφείς και ερευνητές μίλησαν για αυτόν τον υπόγειο κόσμο. Ομοίως, ουφολόγοι όπως ο Ρει Πάλμερ και άλλοι πίστευαν ότι η Γη είναι κούφια και ότι τα ΑΤΙΑ προέρχονται και επιστρέφουν σε έναν πολιτισμό ανώτερων όντων που είναι κρυμμένος στο ανεξερεύνητο εσωτερικό της.

Τι κρύβουν οι Πόλοι; Και τι γίνεται με την τεράστια τρύπα που φαίνεται στη φωτογραφία των περιοχών της Αρκτικής; Τι γίνεται με τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις ολόκληρων χωριών σε αυτές τις πολικές περιοχές; Υπάρχει ένα ολόκληρο υπόγειο βασίλειο που κατοικείται από άγνωστες μορφές ζωής, γνωστό ως το Βασίλειο του Αγκάρθι, και πώς γίνεται η πρόσβαση σε αυτό;