menu


Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

153: ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΈΣ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΉΣ-ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΚΌ ΆΝΟΙΓΜΑ ΦΡΊΝΤΓΙΟΦ ΝΆΝΣΕΝ, ΕΝΔΟΓΉΙΝΗ

 Σε αυτό το νέο βίντεο-ντοκιμαντέρ θα εμβαθύνουμε στους μεγάλους εξερευνητές που προχώρησαν βαθιά στην κατάκτηση των Πόλων, τόσο στη βόρεια όσο και στην περιοχή της Ανταρκτικής, μεγάλους και γενναίους τυχοδιώκτες, οι οποίοι, ανήσυχοι να ανακαλύψουν ανεξερεύνητες περιοχές του Πλανήτη, έκαναν μεγάλες αποστολές σε αυτά τα απομακρυσμένα και αφιλόξενα μέρη, με σπουδαία επιτεύγματα και κάποιοι μάλιστα προχώρησαν περισσότερο και κατάφεραν να ανακαλύψουν και να εισέλθουν σε αυτή την υπέροχη άγνωστη Γη στο εσωτερικό του Πλανήτη.

Υπάρχουν πολλοί θρύλοι που αναφέρουν θάλασσες χωρίς πάγο, πράσινες περιοχές με ήπιο κλίμα, πλούσια βλάστηση, πουλιά, ακόμη και όντα που ζουν στον εσωτερικό κόσμο.

Διάσημοι συγγραφείς ανά τους αιώνες έχουν αναφερθεί σε αυτά τα παραδεισένια εδάφη, και εξερευνητές που πλησίασαν, επέστρεψαν με στοιχεία για την Κοίλη Γη, τη μεγαλύτερη γεωγραφική ανακάλυψη στην ιστορία.

Και τι να πούμε για την προέλευση των Εσκιμώων που λένε ότι βρίσκεται στα βόρεια εδάφη, και ποιο είναι το μυστήριο των ιστοριών για όντα που ήρθαν στη Γη από αυτούς τους εσωτερικούς κόσμους;