menu


Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

165: 11Η ΕΠΈΤΕΙΟΣ, ΜΆΧΕΣ ΑΤΙΑ-ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ, ΕΠΑΦΈΣ 3ΟΥ ΤΎΠΟΥ, ΒΑΤΙΚΑΝΌ, ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΆ

 Με αυτό το νέο επεισόδιο του Αστρικές Πύλες και Χρονοταξιδιώτες, γιορτάζουμε την 11η επέτειο από την έναρξη της δημοσίευσης των βίντεο-ντοκιμαντέρ του Αλκυόν Πλειάδες, ένα ανιδιοτελές έργο, με στόχο να έρθει στο φως η πραγματικότητα της αλήθειας και να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους με ευγενή και καθαρή καρδιά που ποθούν να αφυπνιστούν, ώστε να γνωρίζουν όλα όσα οι ελίτ που μας κυβερνούν έχουν κρύψει από εμάς εδώ και αιώνες, τις απάτες και τις ζημιές που έχουν κάνει κατά της ανθρωπότητας.

Ο στόχος είναι επίσης να δείξουμε ότι μια άλλη πραγματικότητα είναι δυνατή και βρισκόμαστε σε ένα καθοριστικό σταυροδρόμι, όπως δεν έχει συμβεί ποτέ πριν στην ιστορία.

Σε αυτό το νέο επεισόδιο θέλουμε να δείξουμε πόσο σπουδαίοι συγγραφείς του παρελθόντος άφησαν ένα αρχείο ουράνιων γεγονότων, θεάσεις ιπτάμενων ασπίδων, αρμάτων και ένοπλων στρατών στον αέρα, που δεν είναι παρά η παρατήρηση αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων που γνωρίζουμε τώρα ως ΑΤΙΑ, πολλά συνέβησαν κατά τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την Αίγυπτο, την Ασία και την Ευρώπη. Μεταξύ των πιο διάσημων αρχαίων αφηγήσεων για παρατηρήσεις ΑΤΙΑ είναι επίσης τα Βιμάνα της αρχαίας Ινδίας, με τον χαρακτηριστικό αρμονικό μουσικό τους ήχο.

Επίσης στην σύγχρονη εποχή υπάρχουν πολυάριθμες περιπτώσεις στενών συναντήσεων με εκείνα τα εξελιγμένα όντα που προέρχονται από το Σύμπαν, προσγείωση σκαφών και αλληλεπίδραση με τους επιβάτες τους, οι οποίοι πάντα ήθελαν να αφήσουν ένα μήνυμα σε αυτήν την ανθρωπότητα. Άγνωστοι και άλλοι πιο διάσημοι που είχαν επαφές μας αφήνουν τη μαρτυρία τους καθώς και πραγματικές περιπτώσεις τηλεμεταφοράς ακόμα ανεπίλυτες.