menu


Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η Συνομωσία της βύθισης του Τιτανικού και των επιθέσεων που γίνονται την ημέρα 11

Σε αυτό το 5ο βίντεο βλέπουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε εμβαθύνοντας επάνω στη «φοβερή εκδήλωση των Σκοτεινών» κατά της ανθρωπότητας και συγχρόνως να κάνουμε γνωστές «τις κρυφές αιτίες» για τις οποίες το διάσημο υπερωκεάνιο «Τιτανικός» κατέληξε στο βυθό της θάλασσας.

Μήπως υπήρχε κάτι περισσότερο από αυτό που «αναφέρθηκε επίσημα» στον κόσμο, και που ποτέ δεν έγινε γνωστό; Αλλά τι «συνέβη» πραγματικά με το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο του κόσμου; Στην πραγματικότητα υπήρξε μία πολύ καλά σχεδιασμένη συνομωσία των «Νιμπιρουανών-Ερπετοειδών».

'Ήταν μία «μεγάλη συνωμοτική πλεκτάνη» που στήθηκε εναντίον μίας ομάδας πλούσιων επιχειρηματιών «κατασκευαστών, τραπεζιτών, χρηματιστών», οι οποίοι μαζί με τρεις μεγάλους μεγιστάνες του πλούτου αντιτίθονταν σθεναρά στη δημιουργία της «Oμοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ» αφού με την ίδρυση της οι «Τράπεζες θα επικέντρωναν και θα έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία».

Κι ακόμη θα προκαλούσε μεγάλες επιπτώσεις στην κοινωνία γενικά, αφού μεταξύ των νεκρών ήταν και ο John Astor ο «πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου» της εποχής του, στενός «φίλος και χρηματοδότης» των εφευρέσεων του Νίκολας Τέσλα, ο οποίος ανακάλυψε την «ελεύθερη και απεριόριστη Δακτυλιοειδή ενέργεια». Αφού οι «Νιμπιρουανοί-Πεφωτισμένοι», για κανένα λόγο στον κόσμο δεν ήθελαν να γίνουν γνωστές αυτές οι εφευρέσεις και να «συνεχίσουμε έτσι να εξαρτόμαστε» από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order) και τις σκληρές της δεσμεύσεις.

Και τι μπορούμε να πούμε για τις παράξενες συμπτώσεις αυτών των συνομωσιών που αφορούν τις ιδιαίτερες ημερομηνίες που σχετίζονται με τον αριθμό 11 ο οποίος επαναλαμβάνεται και σε άλλα γεγονότα που έχουν συνταράξει την ανθρωπότητα και συμβαίνουν σε αυτή την ημερομηνία κλειδί; Μήπως όλα είναι καλά ενορχηστρωμένα; Απ' όσο γνωρίζουμε ποτέ δεν έγινε γνωστή όλη η αλήθεια γύρω από τις επιθέσεις της «11ης Μαρτίου 2004» στην Μαδρίτη-Ισπανία, ή γύρω από «τους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης» που συνέβη επίσης σε μία ημέρα 11. Μήπως ανήκουν σε κάποιο σχέδιο που έχουν οργανώσει για «τις τελετές των ανθρωποθυσιών τους» που γίνονται σε μαζική κλίμακα, επιλεκτική ή ταυτίζονται με «την έναρξη και το τέλος ενός πολέμου»;