menu


Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 39: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ ΠΌΛΕΜΟΣ-ΕΜΒΌΛΙΑ, ΚΛΟΠΉ ΨΥΧΉΣ, ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΌΣ, ΤΝ, ΓΕΝΕΤΙΚΉ,

 Ζούμε σε μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας, καθώς είμαστε βυθισμένοι σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως έχουν ήδη δηλώσει πολλοί συγγραφείς και επιστήμονες, στον οποίο εμπλέκονται όλες οι χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά αυτός ο πόλεμος δεν είναι φυσικός, αλλά διανοητικός, συναισθηματικός και πνευματικός, και στον οποίο διακυβεύεται η επιβίωση του αρχικού ανθρώπινου όντος.

Είναι ένας πόλεμος για την ακύρωση του ατόμου και της ελευθερίας του να σκέφτεται, να αισθάνεται και να ενεργεί κατά συνείδηση. Στην πραγματικότητα είναι ένας πόλεμος για την ιδιοποίηση του ψυχισμού, των ηθικών, δεοντολογικών και πνευματικών αξιών και πάνω απ' όλα των ψυχών.

Αλλά αυτά λέγονται από επιστήμονες, γιατρούς, πολιτικούς, συγγραφείς που προειδοποιούν για το αδυσώπητο σκοτάδι των ελίτ που μας κυβερνούν και των δολοφονικών εμβολίων τους, σκοπός των οποίων είναι να δηλητηριάσουν, να βλάψουν, να δολοφονήσουν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους, επιδιώκουν να αφαιρέσουν το πολυτιμότερο πράγμα που έχουν τα ανθρώπινα όντα, να αλλοιώσουν τη γενετική και να επιβάλουν μια τεχνητή νοημοσύνη και έναν ρομποτικό μετανθρωπισμό που αφήνει μόνο ένα άδειο σώμα χωρίς συναισθήματα ή ατομικές σκέψεις.

Και το πιο απίστευτο είναι η συμμετοχή των εκπροσώπων των μεγάλων θρησκειών, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί υπέρ της γονιδιακής θεραπείας που τροποποιεί το αρχικό μας DNA, όπως καταγγέλλουν πολλοί επιστήμονες. Η ψυχή, το "γονίδιο του Θεού", η γενετική μας συνδέει με κάτι ανώτερο που ο άνθρωπος δεν μπορεί να χάσει.