menu


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

124:ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ, ΤΈΣΛΑ, DNA - ΕΠΊΦΥΣΗ, ΧΡΟΝΟΝΑΎΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΊ, ΜΟΥΣΙΚΌ ΠΟΛΥΣΎ

 Ζούμε έναν ψυχολογικό, γενετικό και πνευματικό πόλεμο ελέγχου, εξουσίας και μείωσης του πληθυσμού που διεξάγει η ελίτ από την σκιά εναντίον της ανθρωπότητας, και γι' αυτό χρησιμοποιούν ένα εμβόλιο που τροποποιεί το DNA, επειδή γνωρίζουν ότι το DNA είναι τόσο πολύτιμο που μας δίνει βαθιά γνώση και δεσμούς με το ίδιο το Σύμπαν, και υπάρχουν αποδείξεις ότι ακρωτηρίασαν τους δώδεκα έλικες του DNA που είχαμε αρχικά και μας άφησαν μόνο δύο, οπότε τώρα φοβούνται την αφύπνιση εκατομμυρίων ανθρώπων που συνειδητοποιούν όλα όσα μας έχουν κάνει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρξε σκόπιμη απόκρυψη και οτιδήποτε προέρχεται από το αστρικό πεδίο ή εξωγήινης προέλευσης δεν δημοσιοποιείται, το ίδιο και για την Ελεύθερη Ενέργεια Μηδενικού Σημείου.

Στην πραγματικότητα, η Άπειρη Ελεύθερη Ενέργεια είναι μέρος του κενού χώρου, είναι μια ανεξάντλητη ενέργεια που θα μας έφερνε μεγάλα οφέλη, αλλά θέλουν να την αντικαταστήσουν με το επιβλαβές 5G. Η Ελεύθερη Ενέργεια Μηδενικού Σημείου ανακαλύφθηκε από τη μεγάλη ιδιοφυΐα τον Νίκολα Τέσλα και κάποιοι μεταγενέστεροι επιστήμονες που την ανέπτυξαν σκοτώθηκαν.

Αυτή η ενέργεια ήταν γνωστή και χρησιμοποιούνταν από διάφορους αρχαίους πολιτισμούς, όπως την Αίγυπτο, την Ινδία, όπου υπάρχουν απομεινάρια που δείχνουν ότι είχαν μια ανώτερη τεχνολογία με την οποία έχτιζαν σπουδαία έργα, ναούς, πυραμίδες... Χρησιμοποιήθηκε επίσης για να ταξιδεύουν μέσω του ενοποιημένου πεδίου, των κβαντικών και κλασματικών συμπάντων, όπου δονείται η Μουσική των Σφαιρών και όπου οι Χρονοναύτες, ή οι Ταξιδιώτες των Άστρων, κινούνται μέσω του υπερδιαστήματος χρησιμοποιώντας τις Stargates.