menu


Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΑΛΚΥΌΝΗ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 64: ΝΥΡΕΜΒΈΡΓΗ 2.0, ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ COVID, PFIZERGATE, PCR, Π.O.Y. ΦΥ

 Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα μετά την ψευδή πανδημία covid-19 είναι οι λεγόμενες "δίκες της Νυρεμβέργης 2.0" εναντίον όλων των υπευθύνων της ψευδούς πανδημίας με τις εντολές τους και το δολοφονικό πειραματικό εμβόλιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διεξαχθεί και όλα έχουν παραμείνει στο αρχείο. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσει αυτή η δίκη εναντίον όλων αυτών των προδοτών, εγκληματιών, δολοφόνων, απάνθρωπων ανθρώπων που έκαναν τόση ζημιά στην ανθρωπότητα και προκάλεσαν τόσα δεινά σε αθώους ανθρώπους.

Για το λόγο αυτό, με την ευκαιρία αυτή θα εκθέσουμε τις λεπτομερείς περιπτώσεις εκείνων που θεωρούνται υπεύθυνοι για μια παγκόσμια γενοκτονία, σε κλίμακα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, και ακόμη κανένας δικαστής ή δικαστήριο δεν έχει τολμήσει να δικάσει, να καταδικάσει και να φυλακίσει ισόβια αυτά τα άψυχα άτομα, αλλά ελπίζουμε ότι με αυτό το νέο ντοκιμαντέρ, όλα θα αποκαλυφθούν και σύντομα θα μπορέσουν να διεξαχθούν οι δίκες της Νυρεμβέργης 2.0.

Οι φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον του πληθυσμού, υπό το πρόσχημα μιας πανδημίας που είχε σχεδιαστεί και προετοιμαστεί πολύ καλά χρόνια πριν από τη σατανική ελίτ, είναι αμέτρητες. Δεν υπήρξε καμία ανοιχτή δημόσια συζήτηση, αντίθετα, εφαρμόστηκε δραστική και πλήρης λογοκρισία σχεδόν σε κάθε χώρα. Πώς είναι δυνατόν όλα τα έθνη να συμφώνησαν, για πρώτη φορά στην ιστορία, στο ίδιο σχέδιο;

Τώρα είναι η ώρα να συλληφθούν, να δικαστούν και να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη για να πληρώσουν για τα φρικτά εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι εκείνα τα εγκλήματα που διαπράττονται στο πλαίσιο μιας γενικής ή συστηματικής επίθεσης εναντίον αμάχων σε καιρό ειρήνης ή πολέμου, συμπεριλαμβανομένων των βασανιστηρίων, της κράτησης και της εξαναγκαστικής εξαφάνισης (όπως τα ναζιστικά στρατόπεδα καραντίνας που έμοιαζαν με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης), της δολοφονίας, της υποδούλωσης, της απέλασης και των πράξεων γενικευμένης βίας.