menu


Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

132:ΜΑΡΓΑΡΙΤΆΡΙΑ,ΑΓΚΆΡΘΙ, ΠΎΛΕΣ- STARGATES, ΑΊΓΥΠΤΟΣ ΚΟΣΜΙΚΉ ΑΝΤΑΝΆΚΛΑΣΗ, ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ,

 Σε αυτό το νέο βίντεο-ντοκιμαντέρ θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε στο ενδιαφέρον θέμα της Κοίλης Γης και των αινιγμάτων της, καθώς και των εξελιγμένων Όντων που την κατοικούν, και αυτή τη φορά θα αποκαλύψουμε τον θαυμάσιο και χιλιετή αιγυπτιακό πολιτισμό και τα μυστήριά του, πολλά από τα οποία παραμένουν άλυτα μέχρι σήμερα.

Στην εισαγωγή θα δούμε το μυστήριο των ελκυστικών μαργαριταριών που ως θαύμα της Κοίλης Γης, μεταφέρουν μια γνώση που σε πολλούς πολιτισμούς φυλασσόταν καλά, ήταν πάντα σύμβολο σοφίας, αθανασίας, καθώς και αγάπης και ευτυχίας.

Θα εξετάσουμε επίσης το ενδιαφέρον θέμα των ψεύτικων πυλών που υπάρχουν σε πολλούς πολιτισμούς, πύλες που φαινομενικά δεν οδηγούν πουθενά, αλλά οι οποίες ωστόσο ήταν διαδιαστατικές πύλες που χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για διαστρικά ταξίδια και χρησιμοποιούνταν από Διαστημικά Όντα που ήταν πάντα σε επαφή με τη γήινη ανθρωπότητα.

Ο αιγυπτιακός πολιτισμός διασώζει αδιευκρίνιστα μυστήρια, όπως η ύπαρξη σηράγγων που συνδέουν τις Πυραμίδες και τη Σφίγγα. Ποιος έχτισε αυτές τις θαυμάσιες κατασκευές και για ποιο σκοπό; Και τι περιέχει ο θάλαμος των αρχείων, καθώς και η στήλη απογραφής που αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία;

Και σχετικά με την προηγμένη τεχνολογία με την οποία έπρεπε να τις κατασκευάσουν; Η ανακάλυψη της σχέσης των ναών, των πυραμίδων, του ποταμού Νείλου, με τα αστέρια και τους αστερισμούς, ως αντανάκλαση του Κόσμου στη Γη, είναι πραγματικά εκπληκτική.