menu


Σάββατο 27 Μαΐου 2023

AΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 45: ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΟΙ ΔΡ. Ρ. ΜΠΑΤΆΡ, ZΕΛΈΝΚΟ, ΓΚΑΡΙΆΕΦ, KΑΓΚΆΝΣΚΙ, MOΝΤΑΝΙΈ ΚΑΙ

 Με αυτό το βίντεο θέλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε εκείνους τους γενναίους γιατρούς, επιστήμονες, γενετιστές, βιολόγους, ιολόγους, χημικούς που έδωσαν τη ζωή τους για την αλήθεια, δολοφονήθηκαν άδικα, ενώ το μόνο που προσπάθησαν ήταν να βοηθήσουν στην αφύπνιση της ανθρωπότητας, να προειδοποιήσουν για τους σοβαρούς κινδύνους των θανατηφόρων εμβολίων και τη χειραγώγηση των γενοκτονικών σχεδίων, αγωνιζόμενοι για χάρη της υγείας και της ανθρώπινης ελευθερίας.

Γιατροί και επιστήμονες όπως οι Ρασίντ Μπάταρ, Βλαντιμίρ Ζελένκο, Πίτερ Γκαριάεφ, Aλεξάντερ "Σάσα" Kαγκάνσκι, Kάρυ Μούλις, Λουκ Μοντανιέ, Φράνκο Τρίνκα, Ντομένικο Μπισκάρντι, καθώς και πρόεδροι όπως ο Ζοβενέλ Μοΐζ της Αϊτής, ο Τζον Μαγκουφούλι της Τανζανίας, ο Κένεθ Καούντα της Ζάμπια, ο Πιερ Νκουρουνζίζα του Μπουρούντι, σκοτώθηκαν ή "αυτοκτόνησαν" τα τελευταία τρία χρόνια, από την έναρξη της ψευδούς πανδημίας.

Και άλλοι που υπέστησαν ατυχήματα ή απειλήθηκαν, όπως η Δρ. Κάρυ Μάντει, ο Δρ. Τζόζεφ Μέρκολα, ο Δρ. Πίτερ ΜακΚάλοου, ο Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι ή ο Αμερικανός δικηγόρος Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

Η παγκόσμια ελίτ δεν δέχεται καμία αντίσταση στην καθιέρωση της Ατζέντας 2030, θέλει να αφανίσει την ανθρωπότητα, αλλά χάρη σε ανθρώπους σαν αυτούς που αναφέρθηκαν, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα θάρρους και ακεραιότητας, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αφυπνίζεται και σιγά-σιγά, όλο το σκοτάδι αποκαλύπτεται, σε αυτόν τον παγκόσμιο σιωπηλό πνευματικό πόλεμο, μέχρι το θρίαμβο του Φωτός.