menu


Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η Απάτη των Σκοτεινών Δυνάμεων για να μειώσουν την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη σε προηγούμενα βίντεο της Αλκυόνης Πλειάδες βρισκόμαστε σε ένα φοβερό σταυροδρόμι όπου πλέον δεν μπορούμε να υπολογίζουμε με αυτούς που κατευθύνουν-καθοδηγούν τη ζωή μας, την εκπαίδευση και την ψυχικο-ηθική μας ανάπτυξη.

Έχει χαθεί σχεδόν τελείως η εμπιστοσύνη στην κυβερνούσα Ελίτ, τους θρησκευτικούς ηγέτες, τα κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης, τα τηλεοπτικά προγράμματα, που προβάλουν την παραπληροφόρηση-αποκρύψεις-ψέματα, βία, παιδοφιλία, διαστροφές...

Μήπως έχουμε εξαπατηθεί από αξιοσέβαστους πολιτικούς, κρατικούς οργανισμούς, θρησκευτικούς ηγέτες, ηθικολόγους, κλπ, που κατευθύνουν, εκπαιδεύουν, καθοδηγούν και κυβερνούν την φυσική, ηθική, υλική και πνευματική ζωή μας; Αναφερόμαστε σε μία κατάσταση που μας αφήνει άναυδους ενώ η κοινωνία όταν διαπιστώνει ότι αυτοί που μας καθοδηγούν συμμετέχουν σε μία απάτη-κομπίνα-διαφθορά-ψέματα αντιδρά απέναντι σε αυτές τις καταχρήσεις.

Είναι σημαντικό να θυμηθούμε ότι τα περισσότερα από τα μέλη της Ελίτ και της Ορατής και Σκαιώδους Κυβερνήσεως δεν είναι ανθρώπινα όντα όπως πιστεύουμε αλλά είναι ψυχροί, ρομποτικοί-αναίσθητοι Άλιεν, καλυμμένοι με ανθρώπινα σώματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την ευαισθησία της φυλής μας.

Γι' αυτό παρ' όλο που είναι επιδέξιοι πολιτικά και μεταμφιέζονται-στήνονται δύσκολα θα καταφέρουν να κρύψουν αυτό που είναι και αυτή η γενετική των ερπετών θα πρέπει να εκφραστεί με κάποιο τρόπο. Όλα όσα κάνουν έχουν δύο όψεις, κι έτσι χρησιμοποιούν την διπλοπροσωπία και τη διπλή ηθική για να πείσουν πολλούς αφελείς και να συνεχίσουν με το ποταπό, εκφυλιστικό, και καταστροφικό τους σχέδιο προς την ανθρωπότητα. Γι' αυτό το λόγο πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτοντας ότι η Ελίτ εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του κόσμου προτιμούν να βγουν από το Σύστημα, του βρώμικου διπλού παιχνιδιού που παίζουν και αποφασίζουν να δείξουν στον κόσμο τη φοβερή απάτη της οποίας έχουμε πέσει θύματα.

Έχει φτάσει η στιγμή να οπλιστούμε με υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και θάρρος και αυτό σημαίνει να συνειδητοποιήσουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι μας πολίτες ενός ταλαιπωρημένου πλανήτη ο οποίος είναι κοινωνικά, πολιτικά και γεωλογικά κατεστραμμένος και θα πρέπει να γίνει κάτι θετικό και εποικοδομητικό σε κοινωνικό επίπεδο.