menu


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

AΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 50: ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ: ΤΈΧΝΗ, ΜΟΥΣΙΚΉ-ΧΟΡΌΣ-ΘΈΑΤΡΟ-ΤΡΑΓΟΎΔΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ ΧΑΡΆ ΤΑ

 Σε αυτήν την εποχή που ζούμε με τόση κοινωνική αβεβαιότητα, όλοι χρειαζόμαστε στιγμές χαράς και ευεξίας για να απολαύσουμε ως οικογένεια, στιγμές ειρήνης για να μοιραστούμε με παιδιά και ενήλικες, και γι 'αυτό υπάρχουν πολλές καλλιτεχνικές παραστάσεις που σε όλη την ιστορία έχουν χρησιμεύσει για να δημιουργήσουν μια θετική κατάσταση στους θεατές και τους καλλιτέχνες, παρέχοντας παράλληλα γνώση, χαρά, κοινωνική συνειδητοποίηση, επίσης θεραπεία και πάνω απ' όλα Ψυχαγωγία. Και είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να περάσετε τα Χριστούγεννα οικογενειακά περιβαλλόμενοι από αγάπη και καλά συναισθήματα.


Η υγιεινή ψυχαγωγία, η χαρά, η ευτυχία, η στοργή, η εκφραστικότητα, η διασκέδαση, η αγάπη... είναι θετικές καταστάσεις που μπορούν να τροποποιήσουν τις συνθήκες της ζωής μας, να προσελκύσουν ένα φως και μια μαγεία που πιστεύαμε ότι χάθηκε.

Συμπεριλαμβανομένης της μαγείας στην εκπαίδευση, έχει άπειρες δυνατότητες, και οι άυλες σχέσεις μεταξύ όλων των πραγμάτων, διευρύνουν τις ικανότητές μας και τις δυνατότητες ανάπτυξης.

Η δημιουργικότητα, η φαντασία, η ικανότητα της έκπληξης και ο ενθουσιασμός είναι μέρος μιας υγιούς και ευτυχισμένης ζωής που δεν πρέπει ποτέ να χάσουμε ως παιδιά ούτε ως ενήλικες.