menu


Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

140: ΠΛΑΝΉΤΗΣ Χ-ΜΠΆΡΝΑΡΝΤ-ΝΙΜΠΊΡΟΥ, ΚΟΊΛΗ ΣΕΛΉΝΗ, ΣΚΆΦΟΣ BLACK KNIGHT, STARGATES, ΠΟ

 Βρισκόμαστε τώρα σε μια κρίσιμη στιγμή όπου θα μπορούσε να επαναληφθεί το ίδιο που συνέβη στο τέλος της εποχής της Ατλαντίδας με την καταστροφή της.

Οι επιστήμονες παρακολουθούν το σύμπαν και τις πιθανές απειλές του και ανακάλυψαν ότι ο ίδιος ο "πλανήτης Χ", Μπάρναρντ, Νέμεσις, Τάιτσο, Άψυνθος ή Αστέρι του Βάαλ των αρχαίων Σημιτών, είναι πραγματικός και η ουράνια διέλευσή του συμπίπτει με το τέλος του ταξιδιού του Ήλιου στο αστρικό έτος, τη στιγμή που βρισκόμαστε τώρα.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τους διαστημικούς ανιχνευτές Voyager και Pioneer 10, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πλησιάζουμε σε ένα διαστρικό νέφος με διάμετρο περίπου 30 έτη φωτός, ισχυρά μαγνητισμένο και το οποίο πιστεύουν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Ακόμη και στην αναζήτηση επιλογών επιβίωσης, οι ερευνητές σχεδίασαν το πρόγραμμα "Δαίδαλος" τη δεκαετία του 1970, εστιάζοντας στο αστέρι Μπάρναρντ. Ομοίως, το Βατικανό με τα μυστικά παρατηρητήριά του παρακολουθεί στενά τα ουράνια σώματα που πλησιάζουν τη Γη.

Και τι σημαίνουν δορυφόροι όπως το φεγγάρι, που πολλοί επιστήμονες λένε ότι είναι κοίλο και θα μπορούσε να είναι τεχνητό, ή άλλοι όπως ο Μαύρος Ιππότης ή Black Knight, του οποίου η προέλευση φαίνεται να είναι εξωγήινη; Και τι γίνεται με το σχέδιο "Looking Glass" προηγμένης τεχνολογίας, με τα Πολυσύμπαντα, τις διαστατικές πύλες ή Stargates;