menu


Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τριλογία Αλκυόν Πλειάδες I

Μέρος 1º

Το επόμενο βίντεο μας παρουσιάζει γεγονότα που ήδη λαμβάνουν χώρα στο διάστημα, με το πλησίασμα μίας τεράστιας ποσότητας ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που προέρχεται από τον Ήλιο Αλκυόνη των Πλειάδων προς τον πλανήτη μας Γη και σε ολόκληρο το ηλιακό Σύστημα.

Είναι μία ρεαλιστική αναπαράσταση με ανέκδοτες εικόνες απίστευτων κοσμικών συμβάντων που θα οδηγήσουν σε μία ριζική αλλαγή του κόσμου έτσι όπως τον ξέρουμε, και στη δημιουργία μίας νέας εποχής του Φωτονίου.




Μέρος 2º

Σε αυτό το δεύτερο μέρος του βίντεο Η Φωτονική Συχνότητα των Πλειάδων και η Νέα Εποχή του Φωτονίου, αναλύονται οι αιτίες της καθυστέρησης της τόσο αναμενόμενης εισόδου της Γης και ολόκληρου του Ηλιακού Συστήματος στη Φωτονική Ζώνη των Πλειάδων, και της έναρξης της νέας Εποχής του Φωτονίου, όπως το είχαν προβλέψει οι μάγιας και οι επιστήμονες το επιβεβαιώνουν, η οποία θα συνέπιπτε με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, μεταξύ 21 και 23 Δεκεμβρίου του 2012.

Όμως αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Γι’ αυτό το επόμενο βίντεο μας δείχνει πως έχουν προκληθεί δυνατές παρεμβολές και παρεμποδίσεις από αυτούς που θέλουν να κυριεύσουν τον πλανήτη, για να καθυστερήσουν αυτή την αναπόφευκτη άφιξη, προκαλώντας έτσι μεγαλύτερο πόνο, χάος και δημιουργώντας σκεπτικισμό στην ανθρωπότητα σχετικά με τα γεγονότα για τα οποία όλοι μας θα πρέπει να προετοιμαστούμε και να μην χαλαρώσουμε την επιφυλακή, για να μπορέσουμε έτσι να ενταχθούμε σε μία νέα ημέρα 2000 ετών φωτονικού φωτός.



Μέρος 3º

Σε αυτό το τρίτο μέρος του βίντεο Η Φωτονική Συχνότητα των Πλειάδων και η Νέα Εποχή του Φωτονίου, αποκαλύπτεται μία πραγματικότητα που παρ’ όλο που φαίνεται ότι είναι επιστημονική φαντασία δεν είναι. Αναφερόμαστε σε ισχυρά εμπόδια που καθυστέρησαν την τόσο αναμενόμενη άφιξη του Ήλιου Αλκυόνη των Πλειάδων, κατά την ενδεικνυόμενη ημερομηνία του χειμερινού ηλιοστασίου του 2012.

Όμως παρά τις τόσες δυσκολίες η άφιξη της Αλκυόνης είναι μέρος μίας κυκλικής πορείας που σε Κοσμικό επίπεδο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, γι’ αυτό συνιστούμε να μην χαλαρώσουμε την επιφυλακή και να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε επίπεδο για να καταφέρουμε να ενταχθούμε σε αυτό το μεγάλο αστρικό συμβάν που ποτέ έως τώρα δεν έχει καταγραφεί στη ιστορία.