menu


Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

139: ΚΑΤΆΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΊΔΑΣ, ΈΡΗΜΟΣ - ΚΟΙΜΏΜΕΝΟΙ ΓΊΓΑΝΤΕΣ – ΚΡΑΝΊΑ ΡΟΛΌΙ-ΤΣΆΝΤΑ

 Στη συλλογική μνήμη των λαών παραμένει η ανάμνηση μιας μεγάλης καταστροφής που προκλήθηκε από έναν μεγάλο κατακλυσμό, ο οποίος έχει συγκεντρωθεί σε περισσότερες από 500 γνωστές εκδοχές σε όλο τον κόσμο, ως το τελικό σημείο της ύπαρξης του ατλάντιου πολιτισμού. Η αλλαγή του άξονα του πλανήτη και η εμφάνιση μεγάλων ερήμων εκεί όπου κάποτε υπήρχαν θαλάσσια ζώα ή μεγάλα τροπικά δάση διαμόρφωσαν ένα νέο σενάριο για τη σημερινή φυλή.

Πολλά αινιγματικά απομεινάρια του τέλους της Ατλαντίδας έμειναν διασκορπισμένα σε όλο τον πλανήτη, όπως και κάποιοι επιζώντες λαοί, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Αίγυπτο, την Ινδία, την Κίνα, το Θιβέτ, την Ελλάδα, και λαοί όπως οι Μάγια, οι Ολμέκοι, οι Τολτέκοι, οι Αζτέκοι, οι Φοίνικες, οι Γκουάντσε, οι Βάσκοι... είναι απόγονοι αυτού του ανεπτυγμένου πολιτισμού.

Και ενώ βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή ως ανθρωπότητα, με τον κίνδυνο να συμβεί ό,τι και τότε, νέες θεωρίες και στοιχεία αναδύονται σχετικά με την πιθανότητα να ήταν η ασυνήθιστη ηλιακή δραστηριότητα που πυροδότησε τις καταστροφικές διεργασίες που έβαλαν τέλος σε εκείνον τον πολιτισμό. Τα ηλιακά γεγονότα φαίνεται να βρίσκονται στα πρόθυρα να συμβούν για άλλη μια φορά.

Παρόλα αυτά, αν μπορέσουμε να αυξήσουμε τη συχνότητά μας, να ενωθούμε ως φυλή και να κάνουμε μια θετική αλλαγή στην τρομερή παρακμή στην οποία ζούμε, ίσως να έχουμε και κάποια επιπλέον βοήθεια, και στις πιο δύσκολες στιγμές, ίσως βρούμε καταφύγιο στην Κοίλη Γη, όπως έκαναν κάποιοι από τους λαούς εκείνων των ανθρωποτήτων που κατάφεραν να διατηρήσουν την ακεραιότητά του