menu


Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

136: ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ, ΆΖΤΛΑΝ-ΑΤΛ, ΠΑΡΑΚΜΉ, ΠΌΛΕΜΟΣ, ΑΓΚΆΡΘΙ, ΠΑΝΔΏΡΑ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΤΑΚΛ

 Οι χιλιόχρονες παραδόσεις συνδέουν την προέλευση της "Αγκάρθα" με αυτό που θα μπορούσε να είναι ο βιβλικός Νώε και την καταστροφή του πολιτισμού της Ατλαντίδας.

Η Ατλαντίδα ήταν ένας εξαιρετικά ανεπτυγμένος πολιτισμός με μεγάλη τεχνολογία, όπως τα διαστημόπλοια, τα οποία χρησιμοποιούσαν απεριόριστη ενέργεια, και υπάρχουν πολλά στοιχεία και έρευνες που το επιβεβαιώνουν αυτό. Ωστόσο, στην τελευταία της εποχή και πριν από την καταστροφή της έζησε μια εποχή παρακμής, όπου έλαβαν χώρα τρομεροί πόλεμοι με τους στρατούς της και τα εξελιγμένα όπλα της, παρ' όλα αυτά υπήρξαν προειδοποιήσεις από όντα που προσπάθησαν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα εκείνη την εποχή, πριν από τον μεγάλο κατακλυσμό.

Πολλοί επιζώντες της Ατλαντίδας, της Λεμουρίας και της Υπερβορείας βρήκαν καταφύγιο στην Κοίλη Γη, μια συνέχεια των προηγούμενων πολιτισμών που πήρε το μάθημά της και έκτοτε αναπτύσσεται ειρηνικά.

Τόσο στους ινδικούς, ελληνικούς, αιγυπτιακούς μύθους, καθώς και σε αυτών των Μάγια, ακόμη και στα περσικά παραμύθια των Χιλίων και μίας Νυχτών, έχουμε αναφορές για την κορύφωση της μεγαλοπρέπειας μέχρι την παρακμή και το τέλος της ατλάντειας φυλής και την αρχή της σημερινής φυλής αυτής της ανθρωπότητας, που αν δεν κάνουμε κάτι για να το αποφύγουμε, φαίνεται ότι θα ακολουθήσουμε τα ίδια βήματα αυτοκαταστροφής.