menu


Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 21: ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ, ΜΑΦΊΑ, ΈΛΕΓΧΟΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΌΣ DISNEY, ΚΑΤΑΧΡΉΣΕΙΣ

 Από την ίδρυσή του, το Χόλιγουντ θεωρείται ένα εργοστάσιο ονείρων όπου λαμπροί νέοι ηθοποιοί ήθελαν να επιτύχουν, ωστόσο αλλάζει για να προσαρμοστεί στα συμφέροντα μιας οικονομικής και εξουσιαστικής ελίτ και να γίνει υπουργείο προπαγάνδας των ΗΠΑ..., ελεγχόμενο από τη CIA καθώς και ένα εργοστάσιο διανοητικού ελέγχου και χειραγώγησης μέχρι σήμερα.

Τόσο πολύ που είχε μεγάλη επιρροή στους κύριους παγκόσμιους πολέμους, για την υποστήριξη του ναζιστικού καθεστώτος, και συγκεντρώνει στην ιστορία του σκάνδαλα, διαφθορά, διαστροφές, ναρκωτικά, σεξουαλική κακοποίηση, αυτοκτονίες και δολοφονίες... μετατρεπόμενο στο κέντρο της αμερικανικής και διεθνούς εγκληματικής μαφίας.

Αλλά όχι μόνο αυτό, είναι επίσης το πρώτο και καλύτερο όταν πρόκειται για κακοποίηση παιδιών. Οι τεχνικές του διανοητικού ελέγχου έφτασαν στα κορίτσια του «Disney Club», και σε πολλούς νέους, με αποτέλεσμα να μετατραπεί η ζωή τους σε μια κόλαση όπου αφθονούσαν τα ναρκωτικά, η κατάθλιψη, η φυλακή, η εξαχρείωση, η παιδεραστία, οι σατανικές τελετές, μέχρι που έγιναν χαρακτήρες μαριονέτα υπνωτισμένοι στην υπηρεσία. των δημιουργών τους.

Αλλά το Χόλιγουντ είναι επίσης ένα μεγάλο εργοστάσιο προπαγάνδας για τις δυνάμεις και προπέτασμα καπνού και παραπληροφόρησης για τα αμέτρητα εγκλήματά τους όπως συμβαίνει σήμερα. Και τι γίνεται με το πλήθος των διάσημων ηθοποιών, ανδρών και γυναικών, που υποστήριξαν την κυβερνητική εκστρατεία υπέρ των εμβολίων και των δρακόντειων μέτρων κατά του πληθυσμού, προωθώντας ψέματα και που αργότερα υπήρξαν θύματα παρενεργειών και πέθαναν από τα φονικά εμβόλια;