menu


Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

158: ΥΠΕΡΒΟΡΕΊΑ-ΚΟΊΛΗ ΓΗ, ΠΌΛΟΙ, ΓΊΓΑΝΤΕΣ, ΘΟΎΛΗ, ΙΣΛΑΝΔΊΑ, ΚΑΎΚΑΣΟΣ, ΜΕΛΧΙΣΕΔΈΚ

 Οι αρχαίες παραδόσεις λένε ότι πέρα από την πηγή του βόρειου ανέμου ή Βορέα, υπήρχε ένα θαυμάσιο νησί που περιβαλλόταν από πανύψηλα βουνά πάγου. Λέγεται ότι οι κάτοικοι της Υπερβόρειας ήταν γιγαντιαία όντα με λευκό φιλντισένιο χρώμα, σχεδόν ημιδιαφανές, με ομορφιά και ευφυΐα ανώτερη από την ανθρώπινη και προικισμένα με το χάρισμα της διορατικότητας.

Ήταν πράγματι ένας εξαιρετικά προηγμένος πολιτισμός και άφησαν μακρινά ίχνη για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ισλανδία, τη Γροιλανδία, τη Σκανδιναβία, που έφτασαν μέχρι τις Βρετανικές Νήσους, τη Ρωσία, τη Σιβηρία και τη σημερινή βόρεια Ασία.

Η καταγωγή τους είναι αποτέλεσμα της πρώτης φυλής που κατοίκησε τον πλανήτη: της πολικής φυλής, αν και ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η καταγωγή τους ήταν από το διάστημα, συνδέονται επίσης με το εσωτερικό του πλανήτη με την ίδια λεπτότητα των κατοίκων του. Στις πολικές περιοχές, πριν από μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, υπήρχε ένα ημιτροπικό κλίμα, το οποίο άλλαξε λόγω της απόκλισης του άξονα της γης.

Η ιστορία της ανθρωπότητας ξεκίνησε πολύ πριν από αυτό που γράφεται στα επίσημα βιβλία- η Υπερβορεία, η Λεμουρία, η Ατλαντίδα και άλλες αρχαίες ήπειροι υπήρχαν δεκάδες και εκατομμύρια χρόνια πριν.

Αρχαία κείμενα, μύθοι, θρύλοι, αρχαιολογικά στοιχεία και μυστηριώδεις προφητείες έχουν συγκεντρωθεί στη μνήμη της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια των χιλιετιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανθρωπότητα πάντα αναζητούσε αυτά τα παραδεισένια εδάφη, το νησί Θούλη, την Άσγκαρντ, τη Γη του Υπέρτατου Κέντρου, τον Αρκτικό Παράδεισο ή το Κρυστάλλινο Νησί.