menu


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΈΚΤΑΚΤΟ ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ 43: MOCKINGBIRD, ΚΟΙΝΩΝΙΚΌΣ ΈΛΕΓΧΟΣ, ΜΜΕ CIA-ΠΟΥ-ΟΗΕ TAVISTOCK, BLACKROCK

 Στις αρχές του Ψυχρού Πολέμου (τέλη της δεκαετίας του 1940), η CIA ξεκίνησε ένα μυστικό σχέδιο που ονομαζόταν Επιχείρηση Mockingbird, ή Ατροχόρνις, με σκοπό να εξαγοράσει τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και να βάλει δημοσιογράφους στη μισθοδοσία της CIA για να γίνουν κατάσκοποι και διακινητές ιδιοτελούς προπαγάνδας.

Μεταξύ των μεγάλων χειραγωγών είναι η Open Society του Σόρος, το Ινστιτούτο Tavistock, οι Think Tanks, ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ και άλλοι που συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Η προπαγάνδα και ο έλεγχος της πληροφόρησης συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται σήμερα για τον έλεγχο της κοινής γνώμης και τη δημιουργία της μονοσήμαντης σκέψης που είναι τόσο απαραίτητη για τη σκιώδη κυβέρνηση ώστε να πραγματοποιήσει την ατζέντα της. Πολλοί πιστεύουν ότι έχουμε έναν ελεύθερο Τύπο, με την εσφαλμένη αντίληψη ότι οι δημοσιογράφοι προορίζονται να υπηρετούν το κοινό.Οι δημοσιογράφοι είναι αμειβόμενοι υπάλληλοι και υπηρετούν τους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης. Ένα πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική του αντιπερισπασμού, για να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από σημαντικά ζητήματα μέσω της χειραγώγησης, η μέθοδος αυτή ονομάζεται επίσης "πρόβλημα-αντίδραση-λύση".Το μεγαλύτερο παράδειγμα χειραγώγησης είναι η φάρσα του Covid-19, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τρομοκρατούσαν τον πληθυσμό διαδίδοντας ψέματα για μια ανύπαρκτη πανδημία Covid, όλα με σκοπό την επιβολή ενός εμβολίου γενετικού πειραματισμού, με γραφένιο και νανοσωματίδια για δηλητηρίαση, με εκατομμύρια θανάτους, όπως είδαμε στους πιλότους των αεροπλάνων.

Με τη χρήση αυτών των λεπτών και καλά διαμορφωμένων καταχρηστικών μεθόδων αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ενεργούμε, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μέρα που περνάει η υποταγή του πλήθους σε όλους τους κλάδους της νέας τους Παγκόσμιας Τάξης αυξάνεται.