menu


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 40: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ-ΠΕΊΝΑ-ΦΤΏΧΕΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ, ΨΗΦΙΑΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ, ΚΟΙ

 Ζούμε στη χειρότερη εποχή στην ιστορία της ανθρωπότητας, βυθισμένοι σε έναν πνευματικό πόλεμο των σατανικών ελίτ που εκτός από τη δημιουργία μιας ψεύτικης πανδημίας, όλα αυτά για να επιβάλουν ένα τοξικό εμβόλιο που τροποποιεί το αρχικό DNA και αφαιρεί το πολυτιμότερο του ανθρώπου, ένα λεγόμενο εμβόλιο με το οποίο έχουν πεθάνει εκατομμύρια άνθρωποι και με τρομερές παρενέργειες για όλη τη ζωή όσων εμβολιάστηκαν, έχουν επίσης δημιουργήσει μια σοβαρή οικονομική κρίση που αυξάνεται ασταμάτητα παγκοσμίως.

Μια οικονομική κρίση ως μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, σχεδιασμένη για να δημιουργήσει ανεργία και φτώχεια παντού, με ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας, νομισματική κατάρρευση, μαζικές απολύσεις, εταιρικές πτωχεύσεις, καταστροφή των εθνικών οικονομιών, ανελέητη αύξηση των τιμών, οικονομική καταστροφή, που οδηγεί στην εξαθλίωση και την πείνα της ανθρωπότητας.

Όλα αυτά μαζί με την έλλειψη φαρμάκων, την αυξημένη εγκληματικότητα, τις κλοπές, τις ληστείες, τη δικαστική διαφθορά, κ.λπ. και αν προσθέσουμε σε αυτά το ψηφιακό νόμισμα με τον κωδικό QR, για να μας ελέγξει και να μας οδηγήσει σε ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης, να μας αφαιρέσει τις ελευθερίες μας και να μας αφήσει στην απόλυτη σκλαβιά.

Όλα αυτά είναι μέρος του σεναρίου που ήδη ζούμε σήμερα και το οποίο θα χειροτερέψει αν η ανθρωπότητα δεν αλλάξει πορεία προς το επικείμενο πεπρωμένο της και δεν ενεργοποιήσει τις διαμαρτυρίες ενάντια στο 1% της ελίτ που κυβερνά τον κόσμο, μέχρι να απομακρυνθούν από τις κυβερνήσεις πριν να είναι πολύ αργά.