menu


Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Αλκυόν Πλειάδες Έκτακτο 69: Ατζέντα ελίτ, Τεχνητά ζωύφια-κρέας, Δολοφονία διάσημων, Κίνδυνος ρομπότ

 Σε αυτό το νέο βίντεο-ντοκιμαντέρ έκτακτο 69, σχετικά με την αναγκαία παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις κυρίαρχες παγκόσμιες ελίτ, θα δούμε το σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για την υποδούλωση και τη μείωση του πληθυσμού μέσω της καταστροφής της οικονομίας, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας... της κοινωνικής αποσταθεροποίησης, της ρύπανσης του εδάφους, του αέρα και του νερού, του συνθετικού κρέατος, της τροφής με έντομα, των φαρμάκων με τις δυσμενείς παρενέργειές τους, ενώ αφαιρούνται άλλα που είναι ευεργετικά, όπως η μελατονίνη.

Και πώς όλα αυτά τα χρόνια δολοφόνησαν καλλιτέχνες, πολιτικούς, επιστήμονες, καθώς και ακτιβιστές που είχαν το θάρρος να αντισταθούν στα σατανικά τους σχέδια και που προσπάθησαν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Γιατί αυτό που θέλουν είναι να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη.

Το σχέδιο περιλαμβάνει να μας διατηρούν άρρωστους, αδύναμους, υποταγμένους, την τροποποίηση των ανθρώπινων όντων, της γενετικής τους, την ενσωμάτωσή τους στην τεχνολογία μέσω του μετανθρωπισμού και τη χρήση, μεταξύ άλλων, του ρομποτισμού και της επικίνδυνης τεχνητής νοημοσύνης, που έχει σχεδιαστεί για να καταλάβει τα πάντα, μια κακοήθης δύναμη που εξαπλώνεται σαν ιός μέχρι να εισβάλει στα πάντα.

Πρέπει να βγούμε από την παθητικότητα, τον εγωισμό και τη διαστροφή που μας έχει οδηγήσει μακριά από ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε μέσα μας, από όλη την πνευματική δύναμη και τις αξίες ως ανθρώπινα όντα, καθώς και από τα δικαιώματα που έχουμε ως ελεύθεροι και κυρίαρχοι άνθρωποι και που πρέπει να διασώσουμε πριν να είναι πολύ αργά.

Ζούμε σε ένα προ-αποκαλυπτικό σενάριο, στο οποίο πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το φόβο και τη δειλία και να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί για να απομακρύνουμε τη διεφθαρμένη σατανιστική ελίτ από τις θέσεις εξουσίας της πριν να είναι πολύ αργά.