menu


Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

5η Επέτειος, Κβαντικό άλμα, Μεταλλακτικός γενετικός διαλογισμός, Φωτόνια φωτός

****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ***
Έφτασε η στιγμή να κάνουμε ένα κβαντικό άλμα στη ζωή μας και να επιτύχουμε μια μεταμόρφωση καθώς και μια τροποποίηση του πεπρωμένου μας, αφού τα φωτόνια φωτός παίρνουν ολοένα και πιο αυξανόμενη δύναμη σε όλο τον πλανήτη και θα ήταν παράλογο να χάσουμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν έχει λάβει σοβαρά υπόψη ότι πρέπει να θεραπευτεί από πολλές τραυματικές, φοβικές και βλαβερές εγωϊκές καταστάσεις... Και παρόλο που βρισκόμαστε στη χειρότερη εποχή αυτού του παρηκμασμένου και διεφθαρμένου πολιτισμού και οι καμουφλαρισμένοι σε ανθρώπους άλιεν δεν θα επαναπαυτούν μέχρι να προσπαθήσουν να μας εξοντώσουν όλους … ο αγώνας μας για αυτή την επείγουσα αλλαγή δεν πρέπει να σταματήσει, διότι όσο πιο κοντά προσεγγίζουμε στο γαλαξιακό κέντρο βιώνουμε τις δονητικές συχνότητες στο DNA μας, οι οποίες είναι πιο έντονες και ανανεώσιμες ... και παρόλο που συνεχίζουν να μας βάζουν παγίδες για να σκοντάψουμε, η αφύπνιση είναι ασταμάτητη και μαζική .
Για να αντισταθούμε λοιπόν σε αυτή την αντιθετική δύναμη ενάντια στο φως, η λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη του Διαλογισμού, γιατί αυτή η αρχαία πρακτική μας κάνει να μεγαλώνουμε εσωτερικά, μας βοηθά να επιτύχουμε μια πιο ανθεκτική σωματική υγεία κλπ ... και είναι επίσης παρόν στο DNA μας, γι΄αυτό για να πραγματοποιήσουμε μια αυθεντική εξέλιξη που να φθάνει στο βαθύτερο της ζωής και των συμπεριφορών μας, ο Βουδιστικός-Ζενιστικός διαλογισμός είναι κάτι περισσότερο από βασικός για να επιτύχουμε αυτόν τον τελικό θρίαμβο.
Ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα κβαντικό άλμα στη συνείδησή μας, αλλά πάντα όταν υπάρχει ειρήνη, ισορροπία, αρμονία και συνοχή στο περιβάλλον όπου βρισκόμαστε, γι 'αυτό επιμένουμε στην ανάγκη να αυξηθεί αυτή η πυκνή δονητική συχνότητα που πολλοί φέρουν.
Ωστόσο, για να επιτευχθεί αυτό, η ισορροπία μεταξύ του νου και της καρδιάς είναι θεμελιώδης, προκειμένου να φέρει μια βαθιά βιοενεργειακή σταθερότητα. Μόνο ο μεταλλακτικός γενετικός διαλογισμός, ο οποίος συμβαίνει μεταξύ του εγκεφάλου και της καρδιάς, θα μας οδηγήσει στην ενοποιημένη Συνείδηση και το υπέροχο Φως του Φωτονίου και αυτές οι συναπτικές, νευρολογικές και ατομικές αλληλεπιδράσεις που μας περιβάλλουν θα αυξήσουν την εσωτερική μας συχνότητα, ακόμη και το ίδιο το γαλαξιακό ενεργειακό πεδίο που μας περιβάλλει.