menu


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 12: ΚΥΒΕΡΝΉΤΕΣ, ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΈΣ, ΔΙΚΑΣΤΈΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΏΝ ΕΜΒΟΛΊΩ

 Αμερικανοί γερουσιαστές, κυβερνήτες, βουλευτές, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι αγωνίζονται ενάντια στις εντολές του Τζο Μπάιντεν για τα εμβόλια και την κυβερνητική τυραννία και δίνουν το παράδειγμα για άλλες χώρες στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Ο γερουσιαστής Μάικ Λι από τη Γιούτα, ο γερουσιαστής Ρότζερ Μάρσαλ από το Κάνσας, ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ από το Τέξας και άλλοι έδειξαν ότι είναι πρόθυμοι να κλείσουν την κυβέρνηση για τους κανόνες του προέδρου Τζο Μπάιντεν σχετικά με τα εμβόλια. Το ίδιο έκαναν και οι γερουσιαστές Ραντ Πολ, Μάικ Μπράουν, Ρον Τζόνσον και άλλοι.

Επίσης, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις αντιτίθεται στις εντολές εμβολιασμού και έχει δηλώσει ευθέως ότι οι προσπάθειες του Μπάιντεν να απαιτήσει τον εμβολιασμό είναι αντισυνταγματικές, όπως και ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, ο βουλευτής Κλέι Χίγκινς και πολλοί άλλοι.

Επιπλέον, τουλάχιστον 27 δικαστήρια έχουν καταθέσει προσφυγές για να μπλοκάρουν την εντολή και 24 ρεπουμπλικάνοι γενικοί εισαγγελείς πολιτειών έχουν υποσχεθεί να κινηθούν νομικά εναντίον της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, εάν η κυβέρνηση δεν αλλάξει πορεία όσον αφορά την εντολή για τα εμβόλια. Όλα αυτά επιτυγχάνουν αποτελέσματα που θα χρησιμεύσουν ως παράδειγμα για πολλές χώρες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο,

ώστε να σταματήσουν τις τυραννικές κυβερνήσεις και τα τοξικά τους εμβόλια.