menu


Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 32: ΤΡΥΝΤΏ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΣ-ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΉΣ, ΦΙΝΤΈΛ ΚΆΣΤΡΟ, ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ,

 Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρυντώ, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο με την απεργία των χιλιάδων φορτηγατζήδων που παρέλυσαν ειρηνικά τη χώρα για να διαμαρτυρηθούν για τα δικτατορικά μέτρα που συνεπάγονται οι "εντολές εμβολιασμού" του. Η χρήση του νόμου έκτακτης ανάγκης για να καταπνίξει την κριτική του πληθυσμού, η φυγή από τη σύγκρουση με την απόκρυψη σε άγνωστη τοποθεσία, η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών των διαδηλωτών χωρίς καμία νομική διαδικασία, κλπ.

Ο Τζάστιν Τρυντώ είναι γιος του Πίερ Έλιοτ Τρυντώ και της Μάργκαρετ Τρυντώ, ενός παντρεμένου ζευγαριού με τρελό τρόπο ζωής. Ο πατέρας του, με σπουδές στο London School of Economics, θεωρούνταν "επικίνδυνος κομμουνιστής". Συνεργάστηκε στη δημιουργία της Λέσχης της Ρώμης. Ένα ίδρυμα με έντονες ευγονικές ιδέες που αργότερα ενσωματώθηκαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και με δεσμούς με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ... Η μητέρα Μάργκαρετ Τρυντώ έπασχε από διπολική διαταραχή. Η ασυδοσία της και η σχέση της με τα ναρκωτικά ήταν γνωστό γεγονός. Η θεωρία ότι ο σημερινός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τρυντώ, είναι ο βιολογικός γιος του Φιντέλ Κάστρο κερδίζει έδαφος.

Ο Τζάστιν Τρυντώ έχει συνδεθεί με υποθέσεις παιδεραστίας και διαφθοράς, μαζί με την επιβολή αυταρχικών νόμων, την ΛΟΑΤ κατήχηση των παιδιών, την προώθηση της ευθανασίας, τις πολιτικές αμβλώσεων, τις εντολές για εμβόλια, δείχνουν ότι είναι πιόνι της ΝΠΤ και ο πληθυσμός αποδοκιμάζει όλο και περισσότερο την τυραννική και δικτατορική διακυβέρνησή του.