menu


Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

161: ΦΩΤΟΝΙΚΉ ΦΥΣΑΛΊΔΑ, ΦΩΤΕΙΝΌΤΗΤΑ ΠΛΑΝΗΤΏΝ, STARGATE ΉΛΙΟΣ, ΓΙΓΆΝΤΙΑ ΣΚΆΦΗ, DNA 12

 Σε αυτό το τρίτο και τελευταίο βίντεο-ντοκιμαντέρ της τριλογίας μας για τον ήλιο και τις επιπτώσεις του στη Γη, αναλύουμε φαινόμενα που συμβαίνουν στην ηλιόσφαιρα μας και στους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος. Μεταξύ αυτών των κοσμικών γεγονότων είναι η τροποποίηση του καιρού σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, ως συνέπεια του διαστρικού ενεργειακού νέφους που περνάμε εδώ και μερικά χρόνια.

Αυτό, μαζί με τον τρέχοντα κύκλο αριθμό 25 του ήλιου, ο οποίος φτάνει στο μέγιστο σημείο δραστηριότητάς του, έχει ως συνέπεια ισχυρές ηλιακές καταιγίδες που αυξάνονται και που μπορούν να προκαλέσουν το τέλος του πολιτισμού, όπως συνέβη στην Ατλαντίδα, στη Λεμουρία και στην Υπερβορεία.

Η τελευταία έρευνα δείχνει ότι υπάρχουν συνδέσεις μεταξύ της γης και του ήλιου μέσω “stargates” που ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται κυκλικά. Από την άλλη πλευρά, τα βιοφωτόνια και η επίδραση του ήλιου, και η επίδρασή του στη ζωή στον πλανήτη, στο DNA και την πνευματικότητα, εξ ου και το ενδιαφέρον της παγκοσμιοποιητικής ελίτ να εξαλείψει το λεγόμενο "γονίδιο του Θεού" από τα ανθρώπινα όντα, ή οι προφητείες του Ελληνο-αιγύπτιου σοφού Ερμή Τρισμέγιστου για την τρέχουσα εποχή που ζούμε, είναι συναρπαστικά θέματα που θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε σε αυτό το σημαντικό ντοκιμαντέρ που ολοκληρώνει αυτήν την τριλογία για το ζωογόνο άστρο μας.