menu


Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Συνομωσίες Και Ανεξιχνίαστες Δολοφονίες, Παρακμή των Μοναρχιών, Η Ελίτ Ενωπίον Της Γήινης-Αστρικής Δικαιοσύνης

Ζούμε ένα διάστημα λίμπο-αναμονής, μία εποχή μετάβασης-ανανέωσης προς μία νέα Εποχή, όπου όλα όσα είχαν συγκαλυφτεί-κρυφθεί θα έρθουν στο φως. Αυτό οφείλεται στα φωτόνια-κβάντα που προέρχονται από τον Ήλιο Αλκυόνη των Πλειάδων τα οποία μεταφέρουν μία πολύ ισχυρή και καθοριστική ενέργεια που οι Σκοτεινοί-Πεφωτισμένοι δεν μπορούν να αντέξουν-συλλάβουν και κατά συνέπεια εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.

 Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι αυτή η αλλαγή εξύψωσης-συχνότητας παρ' όλο που δε γίνεται αντιληπτή συνήθως είναι το σημείο αναφοράς που έχουμε για να τοποθετήσουμε την κάθε φυσική, ψυχολογική και εσωτερική κατάσταση στη θέση της . Έτσι όσο δεν ανοίγει το Πλειάδιο-Σείριο Ολόγραμμα-περίβλημα στο οποίο είμαστε βυθισμένοι για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μία Φωτεινή Φυλή εξαγνισμού-εξυγίανσης θα γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητη και επείγουσα.

 Τόσο η ατζέντα-σχέδιο όσο και η δικτατορική κατοχή των καταχραστών-εισβολέων Αννουνακιανών-Γκρίζων-Ερπετών και Δράκων άλιεν θα συνεχιστούν μέσω της χειραγώγησης-ελέγχου πάνω μας. Το σκοτεινό τους έργο είναι να μας αφαιρέσουν τις εσωτερικές και ανθρώπινες ικανότητες της σταθερότητας, της ειρήνης, της συμπάθειας, της ομόνοιας, της αρμονίας, της ευφυΐας, της συνείδησης όπως και να αλλοιώσουν το DNA μας Τότε η συνέπεια γι' αυτές τις σκληρές και απάνθρωπες παραβάσεις τους είναι να διώκονται τώρα από τη γήινη-αστρική δικαιοσύνη που αποφάσισε να αντιδράσει μπροστά σε τόσες αδικίες, αυθαιρεσίες, καταχρήσεις εξουσίας, επιλεκτικές και μαζικές δολοφονίες...

 Και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται πολλές δολοφονίες και εξαφανίσεις που παρέμειναν ατιμώρητες και δεν εξιχνιάστηκαν και πρόσφατα έχουν αρχίσει να έρχονται στη δημοσιότητα και να στρέφονται κατά της ΝΠΤ. Περιπτώσεις όπως αυτή της ηθοποιού Marilyn Monroe... ή οι θάνατοι διάσημων τραγουδιστών όπως του John Lennon, της Whitney Houston, του Michael Jackson, της Πριγκίπισσας Νταϊάνας της Ουαλίας...όπως και ορισμένων πολιτικών ακτιβιστών όπως των Mahatma Gandhi, Indira Gandhi, Rajiv Gandhi, Benazir Bhutto, Isaac Rabin, Olof Palme, Anwae el Sadat, Salvador Allende και πολλών άλλων.