menu


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

142: ΥΠΕΡΒΟΡΕΊΑ-ΛΕΜΟΥΡΊΑ, ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΒΆΣΕΙΣ-ΑΠΆΤΗ APOLO 11, ΠΡΟΦΗΤΕΊΕΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΈΚ-ΕΡΜΉ

 Εδώ και γενιές, οι άνθρωποι έχουν γνωρίσει ηπείρους και πολιτισμούς που έχουν χαθεί. Όχι μόνο την Ατλαντίδα, αλλά και άλλες θρυλικές χώρες, που χάθηκαν στα βάθη των θαλασσών ή μετατράπηκαν σε αγνώριστες ερήμους, όπως η Υπερβορεία και η Λεμουρία ή η ήπειρος Μου, εξαφανίστηκαν για μια κοσμική αιτία που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, ωστόσο είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και σε εμάς σήμερα.

Η παράδοση, οι μύθοι και οι ιστορίες αυτών των αρχαίων πολιτισμών βρίσκονται παντού, και έχει ανακαλυφθεί ότι καταλαμβάνοντας τα φυσικά κατάλοιπα αυτών των εξαφανισμένων πολιτισμών, έχουν εντοπίσει μυστικές στρατιωτικές βάσεις, όπως το Pine Gap στην Αυστραλία.

Οι ερευνητές έχουν αποκαλύψει ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που αποτελεί μέρος μιας κυβερνητικής συνωμοσίας που κρύβει εδώ και χρόνια τη διαστημική εξερεύνηση και την προηγμένη τεχνολογία και αυτό έχει επιτρέψει τα ταξίδια στη Σελήνη και τον Άρη, όπου ήδη υπάρχουν αποικίες, καθώς και την εξωγήινη παρουσία στη Γη και σε αυτές τις μυστικές βάσεις σε όλο τον πλανήτη.

Και τί να πούμε για την ψεύτικη προσσελήνωση του Apollo 11 στη Σελήνη, γιατί καλύφθηκε η απάτη του ταξιδιού στη Σελήνη; Τι γίνεται με την ύπαρξη δύο φεγγαριών γύρω από τη γη, γιατί όλες οι υπάρχουσες πληροφορίες αποσιωπήθηκαν;

Και σχετικά με τις προφητείες που άφησαν στο παρελθόν όντα όπως ο βασιλιάς του κόσμου Μελχισεδέκ ή ο Ερμής Τρισμέγιστος και οι οποίες ισχύουν για την ανθρωπότητα σε αυτή την εποχή; Όλα αυτά είναι μυστήρια που αξίζει να αποκαλυφθούν και για τα οποία μπορούμε να μάθουμε.