menu


Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

155: EΔΕΜ-ΔΕΛΦΟΊ, T ΝΤΕ ΝΤΑΝΆΝ, ΑΔΆΜ ΚΑΙ ΕΎΑ, ΓΊΓΑΝΤΕΣ, ΛΟΥΓΚ-ΝΤΆΝΑ, ΌΝΤΙΝ, ΣΑΜΠΆΛΑ,

 Σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ θα εστιάσουμε σε ορισμένα μυστήρια που σχετίζονται με την Κοίλη Γη και τους ανεπτυγμένους πολιτισμούς που ζουν στο εσωτερικό της. Από την προέλευση της ανθρωπότητας με τον βιβλικό μύθο "Αδάμ και Εύα" και τα απομεινάρια πολιτισμών, που άφησαν θρύλους για γίγαντες, λείψανα και απομεινάρια, πολλά από τα οποία σχετίζονται με το εσωτερικό ιερών βουνών.

Ομοίως, σε διαφορετικούς πολιτισμούς και μέρη του κόσμου, όπως η Ελλάδα, η Μάλτα, το Ισραήλ, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Ιρλανδία, η Σκανδιναβία, τα Ουράλια Όρη, η Ασία... ανακαλύπτουμε θρυλικές ιστορίες που συνδέονται με τα αινίγματα και τα μυστήρια της Κοίλης Γης, γίγαντες, αθάνατα όντα, πόλεις, παραδεισένια μέρη όπως η Εδέμ, η Σαμπάλα και άλλες θαυμάσιες πόλεις.

Τα ίδια αινιγματικά όντα όπως ο Τουάθα τντε Ντανάν, ο μάγος Μέρλιν, ο Λάο-Τσε, ή σκανδιναβικοί θεοί όπως ο Όντιν, ο Λουγκ, η Ντάνα-Μπρίγκιτ, ο μοναχός Σέργιος, ο Απολλώνιος ο Τυανέας και άλλοι, όλοι τους σχετίζονται με τα μυστήρια της Κοίλης Γης.

Έτσι, σε αυτό το υπέροχο νέο ντοκιμαντέρ, θα δούμε πώς όλα τα κομμάτια ενώνονται για να μας δείξουν το λαμπρό παρελθόν μας και το λαμπρό μέλλον μας ως ανθρωπότητα.