menu


Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

135: ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ-ΛΕΜΟΥΡΊΑ, ΧΡΥΣΉ ΕΠΟΧΉ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ, ΚΑΘΡΈΠΤΕΣ, ΆΠΕΙΡΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ, ΟΡΕΊΧΑ

 Με την ευκαιρία αυτή θα εμβαθύνουμε στις ρίζες της ίδιας μας της φυλής, δηλαδή του μεγάλου Ατλάντειου και Λεμούριου πολιτισμού, αλλά όχι μόνο της τελικής καταστροφής του ήδη από την εποχή της παρακμής του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την προέλευση της σημερινής Αρίας φυλής μας, αλλά θα μιλήσουμε πηγαίνοντας πιο πίσω στο χρόνο, για τις ίδιες τις ρίζες του, και για τη χρυσή εποχή και τη μεγαλύτερη λαμπρότητά του, εποχές φωτός και μεγαλοπρέπειας που τώρα έχουν εκλείψει.

Διάφοροι συγγραφείς, ερευνητές και επιστήμονες έχουν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν πολλά από τα απομεινάρια αυτού του ισχυρού και εξελιγμένου πολιτισμού, πολλοί υποδηλώνουν έναν πολιτισμό σπουδαίων αστρονόμων, μηχανικών, που χρησιμοποιούσαν τη μαγεία, αλλά είχαν και επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις άγνωστες σήμερα. Ήταν ικανοί να χειρίζονται την ατομική ενέργεια και άλλες ενέργειες όπως την ηλιακή ενέργεια, και οι πόλεις τους φωτίζονταν από την άπειρη ενέργεια μηδενικού σημείου.

Κατασκεύασαν σκάφη με τα οποία μπορούσαν να ταξιδεύουν στη στεριά, στη θάλασσα και στον ουρανό, έκαναν διαστημικά ταξίδια και ήρθαν σε επαφή με άλλες ανθρωπότητες και αστρικά όντα.

Γιγαντιαίες μητροπόλεις καταλάμβαναν διάφορες περιοχές της γης, με σοφά όντα που ήξεραν πώς να κυβερνούν αυτόν τον ισχυρό πολιτισμό του οποίου έχουμε βυθισμένα κατάλοιπα που μας δείχνουν το μεγαλείο των κατασκευών τους, λεωφόρους, ναούς και παλάτια, πυραμίδες. Και τι να πούμε για τους καθρέφτες και πώς τους χρησιμοποιούσαν, και τι γίνεται με το orichalcum ή ορείχαλκο, ποια λειτουργία είχε και πώς το αποκτούσαν; Υπάρχουν πολλά αινίγματα που έχουν φτάσει σε εμάς και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε.