menu


Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙEΣ: ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ

Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη εποχή της ταραγμένης ιστορίας μας, σε μία μετάβαση ανθρωπότητας-γης που θα καθορίσει ξεκάθαρα τη μοίρα μας. Βρισκόμαστε μπροστά σε δύο δυνάμεις, αυτή των σκοταδιών που εκδηλώνεται μέσα από τους σκοτεινούς άλιεν εισβολείς που εδώ και 12 χιλιάδες χρόνια έχουν καταλάβει αυθαίρετα και ατιμώρητα τον πλανήτη μας και τα Όντα του Φωτός που προέρχονται από λεπτούς και ανώτερους κόσμους που έκαναν ότι είναι δυνατό για να μας βοηθήσουν στην εξέλιξη-πρόοδο μας...

Όμως η δύναμη των σκοταδιών υπήρξε πιο ισχυρή-εξουσιαστική, αλλά τώρα έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος της κυριαρχίας-ελέγχου και ολόκληρος ο πλανήτης και η ανθρωπότητα θα πρέπει να επιστρέψουν στις αστρικές τους ρίζες και να αποκωδικοποιηθούν από τις αρνητικές συχνότητες που έχουν απορροφήσει, ενώ ο πλανήτης-Γαία αρχίζει να αναδομείται σε νέες γεωλογικές δομές για να υποδεχθεί τη νέα Φωτονική Φυλή που θα έρθει πολύ σύντομα.

Καλούμαστε σε μία νέα ριζική και συνολική πλανητική, ψυχολογική-συμπεριφοράς και γενετική αλλαγή και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άλιεν εξουσιαστές γι' αυτό πιάνονται από την ηγεμονία-εξουσία τους για να μην τους ξεφύγουμε κι έτσι να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα και χάος σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ξαφνικά τα ciborgs-υβρίδια τους μας περιορίζουν-πιέζουν όλο και περισσότερο και για να δικαιολογήσουν αυτούς τους φοβερούς στόχους τους που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, χρησιμοποιούν την εθνική ή κρατική ασφάλεια . Τότε με αυτό το πρόσχημα δίχως εμπόδια στρατικοποιούν τις πόλεις, ο κόσμος υποβάλλεται σε μεγαλύτερο έλεγχο και περιορισμό...και πέρα από το ότι εμφανίζονται προκλητικοί σαν να είναι κάποιος οπλισμένος στρατός προκαλούν επιθέσεις και αυτό-επιθέσεις, προσομοιώσεις επιθέσεων, κατάχρηση των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών....

Το περίεργο είναι ότι από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Ν.Υ. το 2001 αυτή η καταπίεση έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Γι' αυτό πολλοί ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποστηρίζουν ότι από αυτή την ημερομηνία άρχισε η υποτιθέμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο στόχος των παρακμιακών άλιεν για να ενισχυθούν και να μας καταστρέψουν περισσότερο και με αυτή την πρόφαση να μας περιορίσουν κι έτσι να μας ελέγχουν δίχως αντίσταση. Γι' αυτό οι οντότητες του αντιφωτός προσπαθούν να μας κάνουν να διατηρήσουμε αυτό τον ολοκληρωτικό νου τύπου Όργουελ κι έτσι μας χειρίζονται δίχως αντίσταση μέσω της μάζας, μας διατηρούν σαγηνευμένους με χίλιους διαφορετικούς τρόπους κι έτσι είναι πιο εύκολο να εφαρμόσουν την εξολόθρευση-έλεγχο στον οποίο αποσκοπούν.