menu


Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

130: ΧΑΜΈΝΟΣ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ, ΗΛΎΣΙΑ, ΝΕΡΆΙΔΕΣ, ΝΑΪΆΔΕΣ, ΦΎΛΑΚΑΣ ΆΓΓΕΛΟΣ, Α. ΜΙΧΑΉΛ, Α. Γ

 Σε αυτό το νέο βίντεο ντοκιμαντέρ και συνεχίζοντας με το μυστηριώδες θέμα της Κοίλης Γης, σε πολλούς πολιτισμούς ενώνεται με την προγονική μνήμη ενός χαμένου παραδείσου που πρέπει να ανακτηθεί, και αυτό συλλέγεται στον σκανδιναβικό πολιτισμό, είναι η Βαλχάλλα, η ουράνια αίθουσα του Όντιν όπου στέλνονταν οι αξιότιμοι πολεμιστές. Ένα είδος βραβείου από έναν άλλο κόσμο. ένας «παράδεισος» παρόμοιος με τα Ηλύσια Πεδία ή το Ηλύσιο για τους Έλληνες, η χώρα της τέλειας ευτυχίας, στην αρχαία Βρετανία ήταν το Νησί του Άβαλον ή τα Μακάρια νησιά της αιώνιας νεότητας, η Θούλη, που επίσης σχετίζονται με την αρχαία Ατλαντίδα.

Είναι επίσης το μυθικό Βασίλειο του Αγκάρθι όπου κατοικούν ουράνια όντα υπό τη σοφή διεύθυνση του βασιλιά της Γης, και σε αυτό το άλλο επίπεδο, ή την τέταρτη διάσταση μέσα στην ίδια Γη, πολλά νοήμονα όντα έχουν επίσης την κατοικία τους, όπως αυτά τα πνεύματα της Φύσης. Είναι ο κόσμος των νεραϊδών, που κατοικείται από νεράιδες, ξωτικά, νάνους και το ίδιο όντα στο νερό, όπως γοργόνες, ναϊάδες, νηρηίδες, που δεν είναι αποτέλεσμα φαντασίας αλλά έχουν πραγματική προέλευση και ύπαρξη, όπως αποδεικνύεται από πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που τα έχουν δει, γράψει ή ζωγραφίσει και που θα δούμε σε αυτό το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ.

Το ίδιο υπάρχει και ο κόσμος των αγγέλων, που περιγράφεται σε διάφορες θρησκείες, κοντά στα ανθρώπινα όντα που μας βοηθούν και μας υποστηρίζουν σε στιγμές ανάγκης, πολλοί άνθρωποι περιγράφουν τις εμπειρίες τους με εκείνα τα όντα όπως ο φύλακας άγγελος, ο αρχάγγελος Άγιος Μιχαήλ ή ο Άγιος Ραφαήλ, αυτοί παίζουν έναν ρόλο και οι άνθρωποι που είχαν εμπειρίες κοντά στο θάνατο έχουν επιστρέψει όλοι για να το αφηγηθούν.