menu


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 13: Α. ΦΆΟΥΤΣΙ, ΓΕΝΟΚΤΌΝΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΌΠΛΟ ΓΟΥΧΆΝ, ΦΑΟΥΤΣΙΣΜΌΣ

 Ο Άντονι Φάουτσι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ (NIAID),) έχει εμπλακεί σε ανήθικη επιστημονική δραστηριότητα, με περιττή κακομεταχείριση ζώων, σκληρά πειράματα σε ανθρώπους, κατηγορούμενος για γενοκτονία για την απάτη του AIDS.

Χρηματοδότησε το εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας από το οποίο προήλθε ο διάσημος ιός, έχουν ανακαλυφθεί ηλεκτρονικά μηνύματα που αποδεικνύουν ότι όλα ήταν σχεδιασμένα. Το έργο του επικεντρώθηκε στη βελτίωση της ικανότητας των ιών να προσβάλλουν τον άνθρωπο και να τους χρησιμοποιούν ως βιολογικά όπλα, δημιουργώντας μια "πλανδημία".

Είπε ψέματα στους πολίτες και χρησιμοποίησε τον έλεγχο δισεκατομμυρίων δολαρίων για να χειραγωγήσει την επιστημονική έρευνα για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα και τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταίρων του, με ένα επιβλαβές πειραματικό εμβόλιο, εις βάρος των αξιών, της υγείας και των ελευθεριών των πολιτών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δημιούργησε και μια νέα θρησκεία του Κόβιντ, τον Φαουτσισμό.

Η απάντηση του Δρ. Φάουτσι στον COVID-19 ήταν η καταστροφή της δημοκρατίας και η ανύψωση των εξουσιών μιας τυραννικής ιατρικής τεχνοκρατίας.