menu


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η Νέα Πηγή Ενέργειας του Τέσλα και η εξουδετέρωση των Κατακτητών Άλιεν

Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι υπάρχει «μία άγνωστη δύναμη- ενεργεία» μεγάλων διαστάσεων που έχει σα στόχο να ανακινήσει «τα αόρατα νήματα της Ελίτ» να απενεργοποιήσει ολόκληρο το «Παγκοσμιοποιημένο Σύστημα της» που είναι γεμάτο με «απάτες και διαστροφές» κάθε είδους. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να γίνουμε ευτυχισμένοι και να εξυψώσουμε την «παλμική μας συχνότητα του κβαντικού φωτός που έχουμε χάσει εδώ και αιώνες» κι έτσι να πάρουμε «τη θέση που μας ανήκει» μέσα στην εξέλιξη όπως συμβαίνει με άλλους προηγμένους κόσμους «της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας».

Γι' αυτό δημιουργείται «μία πολύ ισχυρή δύναμη-δεσμός μεταξύ γης-διαστήματος» και συμμετέχουν σε αυτή την ευγενή αποστολή «μεγάλες προσωπικότητες και ειδικοί», που δουλεύουν με Δικαστικούς, Εφοριακούς, Δικαστές, Δικηγόρους για να διαλύσουν τη διαπλοκή και αυτήν την εξουσία «που χρησιμοποιήθηκε εσφαλμένα» εδώ και πολλά χρόνια.

Πρόκειται για Όντα με μεγάλο επίπεδο «Συνείδησης-Γνώσης» που «σε συνδυασμό» με αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες και ειδικούς δημιούργησαν μέ «Συμμαχία-ένωση» με την οποία δρουν με «μεγάλη μυστικότητα και ευφυία τα Όντα της Αγκάρθα, οι Μεταλλαγμένοι» και μία ομάδα εμφυτευμένων «Σειριανών και Πλειάδιων». Με στόχο να επιτύχουν την οριστική εξουδετέρωση και ανατροπή της «Ελίτ των Νιμπιρουανών-Εξωγήινων» η οποία προσπαθεί επίμονα να «ισχυροποιήσει-διατηρήσει» με κάθε κόστος την επικυριαρχία της

Όμως για να πετύχει η επίτευξη συτού του στόχου «εκαθάρισης-μεταβολής» είναι βασική προϋπόθεση, η χρήση της απίστευτης αλλά ιδιαίτερα διωγμένης «ελεύθερης-δακτυλιοειδούς ενέργειας» που ανακαλύφθηκε από τον επιστήμονα-εφευρέτη Νίκολας Τέσλα, και συνεχίστηκε πολλά χρόνια αργότερα από μεγάλους ανθρώπους της επιστήμης όπως οι Guillermo Marconi, Edward Leedskalnin, Viktor Grebennikov, John Bedini, John Hutchison, Dr. Royal Raymond Rife, Eugene Mallove ...Επιπλέον υπάρχει η περίπτωση του πυρηνικού μηχανικού Mehran Tavakoli Keshe, ο οποίος δημιούργησε «το Ίδρυμα Keshe» που έκανε γνωστή την επαναστατική τεχνολογία «Πλάσματος αντι-βαρύτητας» η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε «ταξίδια στο εξώτερο διάστημα» και ακόμη θα μπορούσε να εφαρμοστεί αυτή η «ανανεώσιμη πηγή ενέργειας» στις μεταφορές, την επιστήμη «της ιατρικής, τον ηλεκτρισμό» κλπ. Ακόμη κατάφερε να «κατασκευάσει έναν ιπτάμενο δίσκο» παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιούν όντα από «εξελιγμένους κόσμους».

Με αυτό επιβεβαιώνεται ότι πίσω από όλα βρίσκεται μία «ισχυρή Ένωση-Συμμαχία» μεταξύ ορισμένων χωρών, που μαζί με τη «Διαπλανητική Συνομοσπονδία και τη Μεγάλη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του Φωτός» έχουν βάλει σα στόχο να προκαλέσουν την άμεση εξουδετέρωση όλων «Άλιεν που έχουν μεταμφιεστεί σε ανθρώπους» και βρίσκονται εδώ και αιώνες κρυμμένοι στον κόσμο μας γη.