menu


Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 19: ΤΈΛΟΣ ΜΈΤΡΩΝ COVID. ΠΌΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ-ΡΩΣΊΑΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ.

 Ελκύει την προσοχή το γεγονός ότι ακριβώς τη στιγμή που οι περισσότερες κυβερνήσεις αίρουν τα δρακόντεια μέτρα που επέβαλε η πανδημία του Covid, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια απάτης του Covid, η οποία προκάλεσε μεγάλο αριθμό ασθενειών και θανάτων που προκλήθηκαν από πειραματικά εμβόλια, ακριβώς τη στιγμή που οι πιο αφυπνισμένοι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό και κινεί τα νήματα των κυβερνήσεων... ακριβώς τώρα ένας νέος κατασκευασμένος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ξεπροβάλλει από το πουθενά. Και μαζί με αυτό, ελλείψεις ενέργειας και τροφίμων, άνοδος των τιμών, πληθωρισμός, οικονομική κρίση και φόβος, πείνα και φτώχεια σε όλο τον κόσμο.

Σαφώς και δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτούς που τώρα μας λένε ότι όλα τελείωσαν, ώστε σε λίγους μήνες να επανέλθουν με νέα μέτρα ή χειρότερα μπροστά σε μια νέα επιδημία ή μια νέα σχεδιασμένη πανδημία, αλλά ούτε και αυτούς που τώρα, προκειμένου να καλύψουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν με τα δολοφονικά εμβόλια, δημιουργούν έναν πόλεμο και χειραγωγούν την ανθρωπότητα, δημιουργώντας πόνο και κρίση, και τα οποία χρησιμοποιούν ως προπέτασμα καπνού για να καλύψουν όλα όσα έκαναν.

Γνωρίζουμε τώρα ότι είναι μέρος της ατζέντας τους, των ίδιων ανθρώπων που παίζουν και στις δύο πλευρές χωρίς να νοιάζονται για τον ανθρώπινο πόνο, καθώς ο στόχος τους παραμένει ο ίδιος, που δεν είναι άλλος από την μείωση του πληθυσμού και τη Μεγάλη Επανεκκίνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποία σκοπεύουν να επιβάλουν σε όλη την ανθρωπότητα.