menu


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 28: 9/11, ΠΡΟΒΟΚΆΤΣΙΑ, ΚΑΤΆΧΡΗΣΗ ΤΖ. ΜΠΟΥΣ, ΝΠΤ, ΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ΕΚΡΉΞΕΩΝ, ΕΛΙΣΆΒΕ

 21 χρόνια μετά τη χειρότερη επίθεση στην ιστορία που κατέστρεψε τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη, καθώς και το κτίριο 7, η οποία κόστισε τη ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους, κανείς δεν πιστεύει την επίσημη αφήγηση, ποιος επωφελήθηκε; Ποιος είχε τα κίνητρα και τα μέσα να το κάνει; Όλες οι ερωτήσεις καταλήγουν να επικεντρώνονται στους ίδιους υπόπτους: την ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω των μυστικών υπηρεσιών της, τη CIA με τη συνεργασία της ισραηλινής Μοσάντ και της βρετανικής MI6.

Ακριβώς όπως κατέστρεψαν τους Δίδυμους Πύργους σε μια προβοκατόρικη επιχείρηση για να προστατέψουν τον Πρόεδρο Μπους από το να καταθέσει και να διωχθεί για την υπεξαίρεση εκατομμυρίων δολαρίων που έκανε, εξυπηρετούσε την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο μακρύς κατάλογος των προβοκατόρικων επιχειρήσεων που διεξάγονται από την αδίστακτη εγκληματική ελίτ τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο έχει υποβαθμίσει δραστικά το δημοκρατικό σύστημα των εθνών και τις θεμελιώδεις ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών. Αυτή τη στιγμή, η επιβολή μιας ψεύτικης πανδημίας του Covid σε πλανητικό επίπεδο είναι ένα βήμα παραπέρα, όπως ήταν και η αυτοεπίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, ειδικοί και τεχνικά μέσα, αρκετά στοιχεία για να ξανανοίξει η έρευνα και να δικαστούν όλοι όσοι έμειναν ατιμώρητοι για τις πράξεις τους.