menu


Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Πύλες χωροχρόνου, Φράκταλ πολυσύμπαν, Βιοφωτόνια, Χρονοναύτες, ΤΝ, ντε Ζαβού

****ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ***

Σε αυτήν την εποχή, εμφανίζονται περισσότερο από ποτέ, ασυνήθιστα φαινόμενα χωροχρονικού τύπου, υποδεικνύοντας με αυτό ότι οι διαδιαστατικές πύλες αρχίζουν να ανοίγουν όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συγχωνεύονται, αυτό θα εξηγούσε το γιατί ο χρόνος δεν μας διέπει όπως πριν. Αυτά τα φαινόμενα θα μας επιτρέψουν, με πλήρη θέληση συνοδευόμενη από αφυπνισμένη συνείδηση, να περάσουμε σε έναν πιο θετικό, αμετάβλητο και άφθαρτο παράλληλο κόσμο για να μπορέσουμε έτσι να βοηθηθούμε από τα Ανώτερα Όντα του σύμπαντος Κόσμου.
Γι 'αυτό δεν πρέπει να αφεθούμε να παγιδευτούμε από τον ψυχρό και ρομποτικό κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης, επειδή οι επικυρίαρχοι της παγκόσμιας εξουσίας με τη γεωμηχανική και την κυβερνητική τους δημιουργούν αρνητικά γεγονότα, διότι γνωρίζουν ότι αν κατορθώσουμε να αποκωδικοποιηθούμε από τις παλιές συνήθειες και τα ήθη μας, και δημιουργήσουμε νευρωνικά βιοφωτόνια , οι ψεύτικοι τους κανόνες και η σκλαβιά αιώνων θα κατέρρεαν.
Είναι ότι πραγματοποιείται ένας μεγάλος πλανητικός μετασχηματισμός, όπου υπάρχουν οι πολλαπλές παράλληλες πραγματικότητες, μαζί με τις φράκταλ υπερχορδές που εσωκλείουν το συμπαντικό και κοσμικό μοναδικό Όλον, με την Κοσμομετρία του, ή την Ιερή Γεωμετρία, σε ισορροπία και τέλεια συμμετρία.
Υπάρχουν επίσης οι διαστημικές σήραγγες χρόνου, Stargates, ή διάδρομοι κβαντικού και φωτονικού φωτός από όπου μετακινούνται οι αστρικοί Χρονοναύτες, οι οποίοι έχουν ως καθήκον να μας υποδεχτούν ώστε να μπορέσουμε να εισέλθουμε στις πιο λεπτές διαστάσεις του σύμπαντος, που σχετίζεται άμεσα με τη μετατροπή - μετάλλαξη του ανθρώπου.
Και τι να πούμε για τα παράλληλα Σύμπαντα, με τις εναλλακτικές πραγματικότητές τους ή τα γνωστά ως ντε Ζαβού, την Κοσμομετρία, τα Πολυσύμπαντα ή άπειρα σύμπαντα, για τα οποία μας μιλούν μεγάλοι σύγχρονοι επιστήμονες;
Μήπως αποτελούν όλα μέρος μιας θεϊκής κοσμικής διασύνδεσης, και μέσα σ 'αυτήν ενέχεται επίσης ο ανθρώπινος μικρόκοσμος και η απαραίτητη μετασχηματιστική του πρόοδος;