menu


Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Κοιλη Τεχνητη Σεληνη. Φαινομενα Σε Κρατηρες. Υπογειες Δομες Βασεων.

****NΕΑ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΗΧΟ****
***ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ***

Ο δορυφόρος μας η Σελήνη δεν είναι όπως πάντα πιστεύαμε, αφού περικλείει μεγάλα μυστήρια και συγκαλύψεις που τον περιβάλλουν... Σύμφωνα με πολλές έρευνες και φαινόμενα που το αποδεικνύουν, εκτός από την άσκηση τεράστιας δύναμης και επιρροής στην ανθρώπινη φυλή, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα τεχνητό πλανητοειδές που δημιουργήθηκε με συγκεκριμένο σκοπό.
Μεταξύ ορισμένων ανεξήγητων φαινομένων είναι: γιατί η Σελήνη είναι τόσο διαφορετική από τους άλλους δορυφόρους που υπάρχουν στο Ηλιακό Σύστημα, αφού είναι πολύ μικρότεροι από τον πλανήτη από τον οποίο περιστρέφονται; Και γιατί έχει περιέργως μια πολύ ασυνήθιστη κυκλική και μη ελλειπτική τροχιά και μας δείχνει πάντα το ίδιο πρόσωπο; Και για τα ορυκτά της, γιατί διαφέρουν τόσο πολύ από αυτά της Γης; Και για τις εκλείψεις, μήπως ο μυστηριώδης δορυφόρος μας τοποθετήθηκε σε ένα μαθηματικά ακριβές σημείο και με ποιο στόχο; Και από ποιον και με ποια τεχνολογία έγινε αυτό;
Είναι σαφές ότι υπάρχει μια έντονη απόκρυψη που δε θέλουν καθόλου να ειπωθεί, και αν αυτό συμβαίνει, πρέπει να υπάρχει ένας ισχυρός λόγος για να πρέπει να καλύψουν την αλήθεια... Και παρόλο που πάντα πιστεύονταν ότι η Σελήνη υπήρξε ένας φυσικός δορυφόρος, υπάρχουν επίσης πιο ανοιχτά επιστημονικά επιχειρήματα που θέτουν σοβαρές αμφιβολίες σε ότι από πάντα είχαμε πιστέψει.
Και αποδεικνύεται ότι η Σελήνη δεν είναι ένας φυσικός δορυφόρος αλλά είναι τεχνητός και κοίλος, μεταλλικός και προστατευμένος, όπως θα ανακαλύψουμε μέσα από αυτό το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ... και όχι μόνο αυτό, αλλά θα δούμε στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη βάσεων, κατασκευών, υπόγειων εγκαταστάσεων και σπάνιων φαινόμενων στους σεληνιακούς κρατήρες, που παρατηρήθηκαν ακόμη και από τους αστροναύτες των σεληνιακών αποστολών.