menu


Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πλειάδια Φωτονική Ανακωδικοποίηση του DNA

Σημείωση της Έκδοσης: Νέο εκτεταμένο αναδημοσιευμένο ντοκιμαντέρ και επεξεργασμένο με ήχο για την καλύτερη σας προβολή.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα γιγάντιο Ενεργειακό Ολόγραμμα  Προστασίας που έχει δημιουργηθεί από τη Γαλακτική Ομοσπονδία για να μας προστατέψει κατά τη μακριά πορεία μας προς το ηλιακό σύστημα του Μεγάλου Κυνός και του Ήλιου Σείριου.
Αναφερόμαστε σε ένα έργο που έγινε χάρη στην υψηλή εξωγήινη τεχνολογία  και ολοκληρώθηκε όταν όλο το πλανητικό μας σύστημα μαζί με τον Ήλιο περνούσαν από το τεράστιο φωτονικό δαχτυλίδι του Ήλιου Αλκυόνη των Πλειάδων.
Εκείνες ακριβώς τις στιγμές που ολοκληρωνόταν τα ημερολόγια των Μάγιας, των Ινδών, των Χόπι, των Αιγυπτίων η Γαλακτική Ένωση παρενέβη και προκάλεσε μία μεγάλη φυσική και γενετική μεταμόρφωση την οποία βιώνουμε σήμερα.
Και παρ' όλο που ακόμη υπάρχουν εμπόδια που δημιούργησε η εξωγήινη Ελίτ, εκδηλώνεται ένα γενετικό φαινόμενο που φαινομενικά αγνοεί η επίσημη επιστήμη και αφορά τη μετατροπή του DNA, και γι' αυτό γεννιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο παιδιά με 3 ή 4 έλικες του DNA.
Αλλά, αυτές οι μεταβολές στο γονιδίωμα παίζουν κάποιο ρόλο για την εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής, και σχετίζονται με τη συνεχή ροή φωτονίων προς τη Γη, που προκαλεί και μία βαθιά και πρωτόγνωρη ανανέωση σε επίπεδο ψυχικό-συμπεριφοράς;
Και αν συμβαίνει αυτό, συνεργαζόμαστε πραγματοποιώντας μία ηθική-πνευματική αλλαγή σε αυτή τη νέα γενετική αναγέννηση;